Ezt még Christian Grey is imádná: nézd meg Dakota Johnson legújabb szexi Vogue-videóját!

Max Minghella szexi film Vogue öltöző videó Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata rövidfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyatala színésznője lett az ikonikus divatmagazin februári számának címlaplánya. Ennek alkalmából egy rövidfilmet is készítettek vele – minden rajongónak kötelező!

Még kevesebb, mint egy hónap, és a mozikba kerül végre az év egyik legjobban várt filmje, A szürke ötven árnyalata. Nem csoda, hogy már minden és mindenki az erotikus filmadaptáció lázában ég, köztük a Vouge is. Mi több, az ikonikus divatmagazin még a februári számát is a főszereplőnőnek (és ezzel a filmnek) szentelte.

Forrás: Vogue USA

Dakota Johnson pedig nem csupán a Vogue hasábjain foglalhatja el méltó helyét, hanem egy vele készült kisfilmben is. Íme:

Mamipornó millióknak

Minden idők leggyorsabban fogyó könyve A szürke ötven árnyalata trilógiája, amelyet már a kezdetektől fogva hatalmas hisztéria övezett. Vajon mi a titka? Erről ide kattintva olvashatsz bővebben a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.