Csupasz lábaival a címlapon kacérkodik Jennifer Aniston, és mi imádjuk!

Forrás: The Hollywood Reporter -
esküvő címlap házasság csupasz pulóver Justin Theroux magas sarkú magazin vőlegény Jennifer Aniston láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok színésznője a The Hollywood Reporter borítóján mutogatja karcsú virgácsait, a lap hasábjain pedig elárulta, ki miatt nem kelhet egybe titokban vőlegényével, Justin Theroux-val.

Egy kötött pulóver, egy körömcipő és más semmi – mindössze ennyit visel Jennifer Aniston legújabb címlapján. A 45 éves színésznő a The Hollywood Reporter legutóbbi számának címlapjáról mosolyog kacéran a nagyérdeműre, közszemlére téve csupasz, karcsú virgácsait.

Forrás: The Hollywood Reporter
Nézd meg, hogyan tapizta le Kate Hudsont Jennifer Aniston a Golden Globe-on! http://www.life.hu/news/20150112-a-2015-os-golden-globe-gala-legviccesebb-gifjei.html Láttad már, hogyan hatódott meg a díjátadó alatt Chrissy Teigen? És azt, ahogyan Benedict Cumberbatch belekontárkodott Meryl Streep és Margaret Cho fotójába? Mutatjuk a 2015-ös Arany Glóbusz legjobb gifjeit. News -- 6 év után először jelent meg ugyanazon a rendezvényen Angelina és Jennifer http://www.life.hu/trend/20150116-critics-choice-awards-2015-angelina-jolie-es-jennifer-aniston-is-ott-voltak.html Ezt álmunkban sem hittük volna! A csütörtök esti Critics' Choice Awards-on ott volt Angelina Jolie és Jennifer Aniston is - ez 6 év után először fordult elő... Trend Origo Durván megszívatott egy riportert Jennifer Aniston http://www.life.hu/news/20141127-jennifer-aniston-durvan-megszivatta-a-bbc-ujsagirojat-kollegaja-keresere.html A BBC újságírójának rémálma kezdett megvalósulni, amikor a világsztár egyre szűkszavúbban és egyre utálatosabban válaszol kérdéseire. Mint kiderült, Jent csak a riporter egyik kollégája kérte meg minderre. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.