Cickó-oldalt villantott a vörös szőnyegen Gwyneth Paltrow

Forrás: AFP -
mell Mortdecai ruha Gwyneth Paltrow villantás melloldal premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mortdecai című film Los Angeles-i premierjén mutatta meg csinos alakját és melloldalát a színésznő.

Gwyneth néhány napja még a mexikói parton sétált bikiniben, most pedig a Mortdecai filmbemutatón bűvölt el mindenkit. Biztos, hogy minden férfi megfordult a premieren a 42 éves szingli szépség után, aki hosszú combját is közszemlére tette kék, felsliccelt Lanvin ruhájában.

Forrás: AFP

Gyönyörű, hosszú hajra vágysz? - 7 apró trükk, amit próbálj ki!http://www.life.hu/trend/20150114-hajnovekedest-elosegito-tippek.htmlHa szép, hosszú fürtökre vágysz, de alig tudod kivárni, hogy végre megnőjön a hajad, kövesd ezt a néhány egyszerű tippet, és garantált lesz a siker.Trend--Nina Dobrev sokat sejtető ruhában szexiskedett - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150116-heti-stilusmustra-claudia-schiffer-kristen-stewart-nina-dobrev.htmlA Golden Globe után sem állt meg az élet Hollywoodban - kedvenceink elővették legjobb ízlésüket: szupercsinos ruhákat láthattunk, még a díjátadókon kívül is. Következik a Life.hu heti stílusmustrája. TrendOrigoGwyneth Paltrow-nak túl jó volt Brad Pitthttp://www.life.hu/intim/20150115-gwyneth-paltrow-szineszno-szerint-tul-jo-volt-neki-brad-pitt.htmlMegnyílt a színésznő: volt szerelmeiről és szakításairól mesélt egy rádiós interjújában.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.