Hosszú combok éjszakája A Dalban: Antal Timi is überdögös

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Antal Timi Tatár Csilla A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, testszínű ruhában és végtelen lábakkal debütált Tatár Csilla A Dalban. Nem ő volt azonban az egyetlen, aki megmutatta formás virgácsait.

Az X-Faktorból ismert Antal Timi is előadta versenydalát a szombati A Dal című műsor elődöntőjében. A fekete forrónaciban színpadra lépő énekesnő Tatár Csillához hasonlóan kivillantotta csodás lábait.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A kép ugyan nem annyira jó minőségű, sőt, de azért az látszik, hogy Antal Timi továbbra is olyan dögös, mint anno az X-Faktorban.

@antaltimi a színpad lépcsőjénél. M1 A Dal 2015 most

A video posted by A Dal online (@adalonline) on

Testszínű ruhában és végtelen lábakkal debütált Tatár Csilla A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20150124-tatar-csilla-a-dalban-testszinu-ruhaban-es-vegtelen-labakkal-debutalt.htmlSzombat este, A Dal első elődöntőjében debütált a köztévén Tatár Csilla, és nem is akárhogyan.Trend--Kim Kardashiannak a melle, a csúnyája és a lába is szőröshttp://www.life.hu/trend/20150121-kim-kardashian-szoros-bikinit-kepet-posztolt-a-hoban-allva.htmlJó hír, hogy legalább takarja a valami a formás celebdíva intim részeit, de vajon hány kisnyuszinak kellett meghalnia, hogy Kanye West neje ebben a szőrös bikiniben jöhessen ki a hóra?Trend--Ördög Nóra a Rising Star kaméleonja: Megint átöltözötthttp://www.life.hu/trend/20141123-ordog-nora-a-rising-star-kameleonja-harmadszor-is-atoltozott.html"Sok olyan komment is érkezett, hogy egyik ruhát sem látnátok szívesen Nórin, aki ezeknek a kéréseknek is szeretett volna eleget tenni. Íme az eredmény! "- írja a Rising Star közösségi oldala, Nóri pedig ismét egy új ruhában tündököl.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.