Bocs, Majka! Ördög Nóra flitterben varázsolt el bennünket

fashion week flitter ruha Majka Ördög Nóra Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pici gyöngyfülbevaló, törtfehér flitter, rajta finom tüll és csipke. Mióta Ördög Nórának a show-hoz stylingolt versenyzőkhöz kell öltöznie, hétről hétre elvarázsol bennünket. Igaz, a mellei, amit egy egész ország keres, még mindig nincsenek meg.

Hiába szeretné Majka, hogy csak róla írjunk, hiába szeretné ugyanezt Ördög Nóra is, egy zöld alsónadrág nem ehhez nem lesz elég. Javasoljuk a lepkéket vagy a dalmatákat. ;-) (Majka egyébként az adásban utalt arra, hogy ha letépné Ördög Nóráról a ruhát, akkor talán ő kerülhetne a címlapokra. Aztán esett le neki, hogy akkor is mindenki Nóri melleivel foglalkozna, amelyeket az egész ország keres...)

Forrás: www.facebook.com/OrdogNora

Ördög Nóra viszont ragyogott, bár a flittertúladagolásra viszont figyelni kell. Erről a Rising Star stylistja, Holdampf Linda mesélt nekünk korábban. "Sok az ügyes hazai tervező, de nem mindenki kompatibilis Nórával, Annával. A dolog úgy működik, hogy felkeresem őket, kiválasztok pár ruhát, amiket Nóri felpróbál, a legjobbakat pedig megnézzük kamerák előtt is. Ez nagyon fontos, mert nem minden ruha működik abban a környezetben – a flitterekkel, a nagyon élénk színekkel például óvatosan kell bánni" - mondta.

Aki viszont vasárnap este megnyerte a stílusharcot, az Pásztor Anna. A Rising Star egyetlen női zsűritagja őzagancsot kapott a fejére. Elsőre talán bizarrul hangzik, de a látvány kárpótolta a múlt heti, szerencsétlenül túlmagyarázott Szörnyella de Frász jelmezt.

Rising Star: Caramel fedezte fel az egykori állami gondozott Gondi Helénthttp://www.life.hu/bulvar/20150124-rising-star-caramel-fedezte-fel-az-egykori-allami-gondozott-gondi-helent.htmlGondi Helén a véletlennek köszönheti, hogy teljesült élete álma: a TV2 produkciójában énekelhet. Fogyni ment egy táncstúdióba, ahol Caramel felfedezte a tehetségét. Ma már a Rising Star egyik legesélyesebb versenyzője.TV + Bulvár--Rising Star: Rajongók ostromolják a zuhanyzós énekest, Fehérvári Gábor Alfrédothttp://www.life.hu/bulvar/20150123-rajongok-ostromoljak-a-zuhanyozos-enekest-fehervari-gabor-alfredot-aki-minden-levelre-valasuol.htmlA Rising Star versenyzője közkedvelt a nézők körében, naponta bombázzák levelekkel a rajongók. Az elfoglalt énekes mindegyikre válaszol. Megkérdeztük, hogyan kezeli a levéláradatot és főleg mikor van ideje válaszolni.TV + Bulvár--Rising Star: Belefogyott a zuhanyzós szépfiú a versenybehttp://www.life.hu/bulvar/20150117-alaposan-lefogyott-fehervari-gabor-alfred-a-verseny-alatt-8-kilot.htmlFehérvári Gábor Alfréd három éve a zuhanyzó ördöge, csodás testére az első percben felfigyeltek a női szavazók, rekedtes énekhangja mellett. Alfréd alaposan belefogyott a versenybe.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.