Színes ruhában, merész dekoltázzsal buliztak a sztárok - Jennifer Aniston vitte el a pálmát

Forrás: AFP -
Keira Knightley SAG Awards ruha Julianne Moore Sofia Vergara Camilla Alves Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fekete ruhák jelenléte a vörös szőnyegen már a múlté, a SAG Awards díjátadón színes estélyiben pompáztak a sztárok. A legmerészebb dekoltázs díját mi egészen biztosan Jennifer Anistonnak adnánk.

Végre igazán dögös szettet választott a szuperszexi Jennifer Aniston. A Cake című filmben nyújtott alakításáért jelölték díjra a színésznőt, de sajnos lecsúszott róla. Ebben a gyönyörű John Galliano ruhában viszont elnyerhette volna az este legcsinosabbja címet.

Forrás: AFP

Imádtuk Keira Knightley lila Erdem estélyijét is. A várandós színésznő visszafogottabb dekoltázst mutatott, mint a legtöbben, és inkább egy vagány füldísszel dobta fel a szettjét.

Forrás: AFP

Szintén lilát választott Camilla Alves, és milyen jól tette! Tökéletesen állt rajta a Donna Karan Atelier ruha.

Forrás: Northfoto

A mostanában egyre dögösebb Julianne Moore nemcsak hogy bezsebelte a legjobb női főszereplőnek járó díjat a Still Alice című filmért, de valószínűleg erre a zöld Givenchy ruhacsodára is sok bókot kapott az este folyamán.

Forrás: AFP

Sofia Vergara sugárzott a piros Donna Karan Atelier ruhájában. Ilyen pasival az oldalán, mint Joe Manganiello muszáj is a legjobb formáját hozni.

Forrás: Northfoto

Ki volt a legcsinosabb?

Jennifer Lopez visszahozza a retrót - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150123-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-jennifer-lopez-chloe-grace-moretz-kris-jenner.htmlA héten ismét láthattunk nagy telitalálatokat és előnytelen szetteket. Megmutatjuk a kedvenceinket, és akiknek ezúttal nem sikerült - következzen a Life.hu heti stílusmustrája.TrendAFPCickó-oldalt villantott a vörös szőnyegen Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20150122-gwyneth-paltrow-melloldalt-villantott.htmlA Mortdecai című film Los Angeles-i premierjén mutatta meg csinos alakját és melloldalát a színésznő.TrendAFPÚj év, új frizura? Megmutatjuk, milyen hajviseleteket imádnak a pasikhttp://www.life.hu/trend/20141230-ezek-a-frizurak-a-ferfiak-kedvencei-a-nokon.htmlAz év elején te is a megújulást fontolgatod? Segítünk a frizuraválasztásban. Bemutatjuk neked azokat a hajviseleteket, amelyekért a férfiak egytől egyik odavannak!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.