Kardashianék 59 éves anyjának elég egy bugyi a Chanel bemutatóra

Forrás: NORTHFOTO/Poree Audrey -
Kris Jenner Vogue Chanel kim kardashian Párizsi Divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Költői túlzással egy bugyiban érkezett a Chanel divatbemutatójára Kris Jenner. A Kardashian lányok anyja azért nem hagyta otthon a divatház ikonikus tweed blézerét sem, de a nadrágjára nem találunk szavakat.

Kris Jenner olyan, mint az okos lány: van is rajta nadrág, meg nincs is. A télre is gondolt, meg a nyárra is - ha a ruháját nézzük. Az 59 éves milf a párizsi Chanel divatbemutatóra érkezett ebben a figyelemfelkeltő szettben. Hiába, a feszültségkeltés a vérében van, nem véletlenül beszélnek mindhárom lányáról folyamatosan.

Forrás: NORTHFOTO/Poree Audrey

Nehézbombázó a Vogue címlapján

Egy új kor kezdetét jelentette, amikor 2014-ben Kim Kardashian egy házipornót forgató valóságsztárból a Vogue címlaplányává vált. Azóta még egy Vogue-címlapot bezsebelhetett magának. Miért akkora dolog ez? A Life.hu válaszát itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.