Tatár Csillából finom és elegáns nőt varázsolnak A Dalban

Forrás: MTVA -
MTVA finomság Tatár Csilla Eurovíziós Dalfesztivál A Dal 2015 elegancia stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában a produkciók mellett a ruhák is fontos szerephez jutnak. A műsorvezetők és a zsűri ruháit hétről hétre Martinecz Andrea stylist állítja össze, aki elmondta, hogy idén a finomságokra helyezik a hangsúlyt.

Martinecz Andrea 18 éve stylist, és többek között a köztévé Magyarország, szeretlek! és a Ridikül című műsorának stylistja. Andi elmondta, hogy a nagy múltú Eurovíziós Dalfesztiválhoz illően elegáns és letisztult öltözékekkel készül a show-ra, de az egyes összeállításokba igyekszik belecsempészni egy kis pluszt, valami különleges részletet is, ami megragadja a néző figyelmét. Mivel Tatár Csilla kiemelt figyelmet kap élete első élő show-műsorának háziasszonyaként, ruhái a finom és elegáns megjelenésére erősítenek rá, különleges kiegészítőkkel.

Ezt viselte az első élő adásban:

Forrás: MTVA

Divatos kulisszatitkok

A magyar valóságshowkban fontos, hogy minden összeállítás felkeltse a nézők figyelmét. A Life.hu utánajárt, hogy az X-Faktor és a Rising Star stylistjai mi alapján választanak ruhát a versenyzőknek

"Ez a szakma pszichológia is, a ruha kiválasztásánál az elsődleges szempont, hogy viselője komfortosan érezze magát benne, passzoljon a személyiségéhez és a pillanatnyi lelkiállapotához. Figyelembe kell venni a produkcióban részt vevő szakmák véleményét is a műsorvezető ruháját illetően; a világosító, a főoperatőr és a rendező saját szempontjaik szerint értékelnek, de még az is számít, hogy a mikroportot is fel lehessen rá csíptetni" — mondta el Martinecz Andrea stylist.

Így durvulnak a műsorvezetők az élő showkban

A Life.hu cikkéből megtudhatod, Ördög Nóra és Pásztor Anna meddig megy el, ha divatról és extrém színpadi megjelenésről van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.