Ez a legdivatosabb hajfestés 2015-re

Forrás: Instagram/xpresioncreativos -
fashion week pixel hajfestés Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új trend hódít a fodrászszalonokban: a pixeles hajfestés.

Az X-Presion elnevezésű új stílus egy madridi fodrászszalonból indult útjára. A festéstechnika lényege, hogy olyan, mintha apró kis pixelek lennének a hajon. Íme:

Forrás: Instagram/xpresioncreativos

Az még nem tudható, hogy ez a fajta ötvözése a digitális művészetnek a valósággal hosszú életű lesz-e, de sokan kipróbálták már és tény, hogy az interneten pörögnek is a témán. Neked mi a véleményed róla?

Miben lépnek oltár elé a menyasszonyok idén?

A 2015-ös legnépszerűbb hazai menyasszonyi trendeket gyűjtöttük össze - csak egy kattintás IDE és máris képben leszel!

Ragyogó, élénk tekintet apró sminktrükkökkel - Larion Oscar elárulta a titkokat http://www.life.hu/trend/20150129-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-lesz-ragyogo-es-elenk-a-tekintet-sminktrukkokkel.html A kevés alvás, a stresszes időszak, a napfény nélküli téli hónapok a te bőrödön is nyomot hagynak? Sokszor érzed azt reggelente, hogy csak egy félórás sminkelés után tudsz embert varázsolni magadból? A ragyogó tekintetre az alvás az egyik legjobb módszer, ám Larion Oscar sminkmester megosztott még pár praktikus fortélyt a Life.hu-val. Trend -- Káprázatosan néz ki estélyi ruhájában Sarka Kata http://www.life.hu/trend/20150129-sarka-kata-leber-barbara-uj-kollekciojabol-valasztott-a-story-galara-estelyi-ruhat.html Ruhapróbán járt Sarka Kata, és úgy tűnik, az egyik estélyibe bele is szeretett. Hajdú Péter csinos felesége persze nincs nehéz helyzetben, neki szinte minden jól áll. Trend Origo Tatár Csillából finom és elegáns nőt varázsolnak A Dalban http://www.life.hu/trend/20150129-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetojebol-finom-es-elegans-not-varazsoltak-a-dalban.html Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában a produkciók mellett a ruhák is fontos szerephez jutnak. A műsorvezetők és a zsűri ruháit hétről hétre Martinecz Andrea állítja össze, aki elmondta, hogy idén a finomságokra helyezik a hangsúlyt. Trend -- Matróz stílus és sok-sok rózsaszín - esküvői dekortrendek 2015-re http://www.life.hu/trend/20150127-matroz-stilus-es-sok-sok-rozsaszin-eskuvoi-dekortrendek-2015-re.html A rózsaszín, a pasztellszínek és a vintage stílus még mindig nagyon népszerűek, ha esküvői dekorációk kerülnek szóba. Ám idén is van számtalan újdonság a palettán, legyen szó színekről, stílusokról, vagy akár süteményekről. Trend -- Ragyogó téli sminkek, makulátlan bőr - Larion Oscar szépségtippjei január végére http://www.life.hu/trend/20150127-larion-oscar-sminkmester-szepsegtippjei-januar-vegere.html Január végén már mindennél jobban várjuk a tavaszt, ám addig is, amíg nem érkezik el a melegebb idő és a sok napfény időszaka, nem árt, ha a szokottnál is jobban figyelsz az arcbőrödre. Larion Oscar sminkmester nemcsak szuper szépségápolási tanácsait, de téli sminktrükkjeit is megosztotta a Life.hu-val. Trend Origo Hol rejtegette eddig a szupermodell dögös öcsikéjét? Ideje megismerni Toby Huntington-Whiteleyt! http://www.life.hu/trend/20150128-rosie-huntington-whiteley-occse-toby-huntington-whiteley-modell-lett-a-jacomo-cegnek-pozolt.html Testvére, Rosie Huntington-Whiteley nyomdokaiba lép, és modellkedni kezd a szuperdögös Toby Huntington-Whiteley. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.