Nicole, te ilyet is tudsz? Ezer éve nem láttunk villantást a színésznőtől!

színésznő Nicole Kidman villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megszoktuk már, hogy Nicole Kidman többnyire elegáns, egyáltalán nem közönséges darabokban lép a vörös szőnyegre, a villantás pedig messze áll tőle. Ám most megmutatta, hogy megvannak még a tökéletes, égig érő virgácsai!

A színésznő egy fekete állatmintás, felül zárt ruhában lépett a hétvégén a G'Day gála vörös szőnyegére. A kreáció egyáltalán nem tett ránk mély benyomást, ennél ezerszer szebbnek is láttuk már a színésznőt - például ITT -, ám annak őszintén örültünk, hogy megmutatta, megvannak még a karcsú virgácsai. A ruha álló helyzetben nem mutat túl sokat:

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ám a színpadról lesétálva bizony előkerültek azok a lábak...Meg kell hagyni, Nicole remek formában van!

Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Az est egyébként fontos helyet foglal el Nicole szívében: éppen 10 éve, ezen a gálán mutatta be neki Geoffrey Rush kollégája mostani férfjét, Keith Urban countryénekest. Elő is kerestük a 10 évvel ezelőtti fotót - így festett akkor a gálán az ausztrál díva.

Forrás: Getty Images/AFP/Vince Bucci

Mikor volt csinosabb Nicole Kidman?

Nicole Kidman címlapfotóját alázza az internet – nem jön be a rajongóknakhttp://www.life.hu/trend/20141210-nicole-kidman-az-elle-magazin-januari-cimlapjan-nem-jon-be-a-rajongoknak.htmlAz ausztrál színésznő egy Dior-kreációban pózol zsebre tett kézzel egy ismert női magazin januári címlapján. Volt már jobb is.TrendOrigoEmberi formát öltött a szétbotoxolt arcú Nicole Kidman - nézd meg az átalakulásthttp://www.life.hu/trend/20141025-emberi-format-oltott-a-szetbotoxolt-arcu-nicole-kidman.htmlA korábban ijesztő külsejű hollywoodi színésznő ezúttal - a változatosság kedvéért emberi formát öltött. Trend--47 évesen szülni szeretne Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/csalad/20141012-nicole-kidman-47-evesen-szulni-szeretne-egy-radiomusorban-beszelt.htmlNicole egy ausztrál rádióműsorban beszélt, először azóta, hogy édesapja, An­thony Kidman elhunyt. A műsorben családbővítési elképzeléseiről is mesélt.Család--Kiderült, miért halt meg Nicole Kidman édesapjahttp://www.life.hu/drlife/20140914-nicole-kidman-apja-dr-antony-kidman-feltehetoen-szivrohamban-halt-meg.htmlAhogy azt korábban a Life.hu megírta, Nicole Kidman édesapja, Dr Antony Kidman elhunyt Szingapúrban. Eddig annyi volt ismeretes, hogy épp a színésznő húgát látogatta meg, majd pedig összeesett és meghalt.Dr. Life--Nicole Richie sógorával jött össze Cameron Diazhttp://www.life.hu/intim/20140519-cameron-diaz-bepasizott-benji-maddennel-jar.htmlA hírek szerint Benji Maddennel, a Good Charlotte énekesével randizik a szőke színésznő.Intim--Nicole Kidman arcával indult a filmfesztiválhttp://www.life.hu/kult/20140514-kezdodik-a-2014-es-cannes-i-filmfesztival-nicole-kidman-botoxolt-arcaval-nepszerusiti-legujabb.html67. alkalommal gurítják le Cannes-ban a vörös szőnyeget, amelyen május 25-ig parádézhatnak sztárjaink.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.