Köszöntsd romantikus manikűrrel a Valentin-napot!

manikűr Valentin nap Valentin-nap 2015 valentin 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tűzpiros köröm ugyan örök klasszikus, de néha beújíthatsz valamit, pláne most, Valentin-nap közeledtével!

Elérkezett a február, közeledik a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. Ha ez alkalomból szeretnél egy igazán különleges manikűrt viselni, akkor készítsd el az alábbi mintát. Az ihletet a szinte mindenki által ismert amőbajáték adta.

Amire szükséged lesz:

alaplakk, pink, babarózsaszín, fekete és fehér körömlakkok, fedőlakk, pontozó, vékony hegyű ecset

Forrás: Esztergályos Viktória

Így készítsd el:

Az alaplakk teljes száradása után fesd ki a körmeid kétféle rózsaszínnel, a középső ujjad körmét pedig fehérrel. Vékony hegyű ecsettel fesd meg az amőbajáték négyzetrácsát a fehér alapszínre.
Pink körömlakkal kezdődik a játék, három apró pöttyöt fess közel egymáshoz, ezzel már felismerhető kezd lenni a szív, de finomításként egy vékony hegyű ecsettel még igazítsd ki a szívformát.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ugyanezzel a technikával készíts még két szívecskét, a háló többi részét pedig töltsd ki x-ekkel.
A többi körmöd akár hagyhatod szimplán is, de ha van kedved még díszítgetni, akkor a körömágyadhoz közel pontozóval pöttyözz ívesen.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ezután nincs más dolgod, mint hogy a színes minták száradása után fedőlakkal ragyogóvá és tartóssá tedd a műved. Kellemes készülődést és szép ünnepet kívánok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.