Kivillanó combok, átütő mellbimbók - Rihanna legvadabb Grammy-ruhái

fashion week Grammy 2015 ruha Rihanna díjátadó Grammy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihannát talán első klipjében láttuk utoljára visszafogott szettben. De nem is baj, hiszen így is szeretjük az extrém énekesnőt. Összeszedtük Rihanna legvadabb ruháit, amiket a korábbi Grammy-díj-átadókon viselt. 

Kivillanó combok

A 2014-es elő-Grammy brunchon sárga ruhában mutatta meg bal lábát teljes hosszában, illetve melle közét a barbadosi szépség.

Forrás: AFP

Dögös vörös

A 2013-as díjátadóra sokkal visszafogottabb szettben érkezett, mint amit megszoktunk tőle, de egy-egy hidegebb pillanatban azért megengedte, hogy megcsodálhassuk az átütő mellbimbóit. A ruha pedig káprázatos volt.

Forrás: AFP

Egy centit látni, egy centit nem látni...

2011-ben nem sok mindent bízott a fantáziánkra az énekesnő, minden második centi látható volt a testéből a Gautier ruhacsoda alatt.

Forrás: AFP

Elöl-hátul kivágva

A 2010-es Grammyn Rihanna az okos lány meséjét játszotta el, volt is rajta földig érő ruha, meg nem is. Az Armani estélyiben teljes hátat, lábat és egy kis dekoltázst is mutatott a közönségnek.

Forrás: AFP

Tollakban a színpadon

Említésre méltó az énekesnő 2008-as fellépőruhája. Egy tollas, fűzős ruhakölteményben lejtett a színpadon, mikor előadta az Umbrella című számát. Ebben az évben nyert ő maga is először díjat.

Forrás: AFP

Melyik ruha volt a legjobb?

2014 stílusikonja, Rihanna

Az amerikai CFDA Rihannát választott az év stílusikonjának. Láthattuk bikiniben, szuperátlátszóban, diszkrét ruhában, de még mellbimbótapaszban is.
Sztár vagyok, hogy sminkeljek? - Larion Oscar tippjeihttp://www.life.hu/trend/20150204-ha-sztar-lennek-igy-kene-sminkelnem-a-voros-szonyegen-larion-oscar-tippjei.htmlDübörög a díjátadószezon, így ilyenkor a csodás kreációk mellett a sminkek is előtérbe kerülnek. Larion Oscar sminkmester mesélt arról, hogyan érdemes sminkelni, és mire is kell figyelni, ha az ember lánya a vörös szőnyegre téved.TrendThinkstockMeg Ryan után szabadon! Keira Knightley is hisz a megjátszott orgazmus erejébenhttp://www.life.hu/trend/20150205-keira-knightley-a-vanity-fair-videojaban-a-harry-es-sally-mintajara-eljatssza-az-orgazmust.htmlMeg Ryan után szabadon! A brit színésznő a Vanity Fair Oscar-díjas száma kedvéért vállalta be a Harry és Sally ikonikussá vált jelenetét.TrendOrigoJuliette Binoche kacér, Audrey Tautou bájos estélyiben kápráztatta el Berlinthttp://www.life.hu/trend/20150206-juliette-binoche-es-audrey-tautou-a-berlini-filmfesztivalon.htmlA 56. Berlini Filmfesztiválon a francia színésznők ismét bebizonyították, ők aztán tudják, mi az a stílus. Trend--Egészséges és különböző kinézetű modelleket szeretne látni a legendás divattervezőhttp://www.life.hu/trend/20150205-diane-von-furstenberg-a-new-york-i-divatheten-az-egeszseges-es-kulonbozo-kinezetet-nepszerusitene.htmlNéhány nap múlva kezdődik a divatvilág egyik legnagyobb eseménye, a New York-i divathét. Ha Diane Von Furstenbergen múlna, nem egyforma kinézetű, vékony modellek vonulnának a kifutón, hanem minél színesebb lenne a felhozatal. TrendAFPVégre egy igazán dögös és vagány címlapkép Rihannáról - cápával úszik az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150205-rihanna-capaval-uszik-a-harper-bazzar-s-cimlapjan.htmlRihanna végre nem mellbimbóival, vagy botrányos viselkedésével hívta fel a figyelmet magára.TrendOrigoRagyogó téli sminkek, makulátlan bőr - Larion Oscar szépségtippjei január végérehttp://www.life.hu/trend/20150127-larion-oscar-sminkmester-szepsegtippjei-januar-vegere.htmlJanuár végén már mindennél jobban várjuk a tavaszt, ám addig is, amíg nem érkezik el a melegebb idő és a sok napfény időszaka, nem árt, ha a szokottnál is jobban figyelsz az arcbőrödre. Larion Oscar sminkmester nemcsak szuper szépségápolási tanácsait, de téli sminktrükkjeit is megosztotta a Life.hu-val. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.