Füstös szemsmink újragondolva - sminktipp februárra, amit mindenképp próbálj ki

smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a szerelmesek napja, de nem csak erről kell, hogy szóljon az egész hónap. Ha már te is szenvedsz a hidegtől és a szürkeségtől, dobd fel a következő heteket egy álomszép, újragondolt füstös sminkkel - Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan csináld. 

Az ellenállhatatlan, titokzatos füstös szem az, ami mindenkinek jól áll. Ebben a szezonban a klasszikusnak számító feketét felülírták az új színek. Ha igazán trendi szeretnél lenni, próbáld ki a barna, mély-, sötétarany és bronz színeket. Fantasztikus újszerű, friss hatásokat érhetsz el!

Forrás: Thinkstock

A szürkéskék, kék, zöld színű szemhez nagyon jó választás a barna és a bronz szín. Az őzikebarna, mélybarna szemen a bronz és az arany színek mutatnak csodásan. Többféleképpen készítheted el az egyéniségednek megfelelően. A lényege, hogy a választott színnel érj el színhatást - lágyabb lesz a végeredmény, ha tartós szemhéjkrémeket választasz és szemceruzával kontrasztosítasz. De készítheted szemhéjpúder és szemceruza kombinációval is. Ha egyéniséged vagy az alkalom úgy kívánja, a tartós szemhéjkrémeket kombináld por szemhéjpúderekkel, együtt ugyanis még intenzívebb hatást érhetsz el!

Forrás: Thinkstock

Oscar tippje

Tedd a mozgó szemhéj egészére a barna színt, majd alul a szempillatőhöz is végig. Ezután mélyítsd egy hideg árnyalatú sötétebb barnával a szempillatövet. Finoman satírozd el a kontúrszéleket és kész is van. Ha barna szemed van, és bronz vagy arany színt választottál, fekete színnel kontrasztosítsd a szempillatöveket. Ahhoz, hogy elkerüld a pandamacis hatást, mint anno Jennifer Lopez, ügyelj rá, hogy a választott színt csak a mozgó szemhéjadra tedd, hogy a satírozáskor a színátmenet csak a mélyítővonalig érjen. Végezetül koronázd meg a szemfestést egy ébenfekete szempillaspirállal. Ragyogj! :)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.