fotósorozat Szürke 50 szőnyeg meztelen Dakota Johnson W magazin A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább fokozzák a hangulatot A szürke ötven árnyalatának főszereplői. Ezt a fotósorozatot egy rajongó sem hagyhatja ki!

Nem, ezúttal nem A szürke ötven árnyalata egyik újabb kiszivárogtatott jelenetéről van szó. Dakota Johnson a W magazin hasábjain feküdt el a szőnyegen egy szál semmiben a mögötte nyugodtan (és ruhában) ücsörgő Jamie Dornan előtt.

Forrás: W magazine

És ez csak egy kis ízelítő volt a jóból: a többi, forgatáson készült fotó is hasonlóan forró hangulatot áraszt – kattints ide értük!

Megnéztük A szürke ötven árnyalatát

Hogy mennyire hihetetlen népszerűségnek örvendett A szürke ötven árnyalata könyvváltozata, arról már mi is megemlékeztünk ITT. Hogy mindez hogyan mutat a filmvásznon? Villányi Dani filmkritikáját ide kattinva olvashatod.
Mit rejt a fájdalom vörös szobája? Újabb részlet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20150206-a-szurke-otven-arnyalata-ujabb-teljes-jelenteben-christian-grey-megmutatja-a-fajdalom-voros-szobajat.htmlÚjabb teljes jelenet A szürke ötven árnyalatából: nézd meg, hogyan vezeti be Christian Grey a fájdalom vörös szobájába Anastasia Steele-t.KultOrigoDakota Johnson dekoltázsával népszerűsíti A szürke ötven árnyalatáthttp://www.life.hu/trend/20150212-dakota-johnson-a-szurke-otven-arnyalata-berlini-vilagpremierjen-mely-dekoltazzsal-jelent-meg.htmlTúl vagyunk a film világpremierjén: nézd meg, miben vette be a vörös szőnyeget Berlinben A szürke ötven árnyalata színésznője, Dakota Johnson.Trend--Még jó, hogy kimaradt a tamponos jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/intim/20150122-a-szurke-otven-arnyalatanak-nyilvan-kimarad-a-tamponos-jelenete.htmlJanuár 20-án bombaként robbant a hír, miszerint a legmeredekebb szexjelenet kimarad A szürke ötven árnyalatából. Nők milliói ijedten kattintottak a rémhírre, miközben végigpörgették az agyukban, vajon melyik rész is lehetett annyira brutális, hogy az már Sam Taylor-Johnsonnál is betegye a kaput. Aztán megkapták a választ.IntimThinkstockAz edzés 50 árnyalata - Elkészült a Szürke edzésprogramhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150211-szurke-otven-arnyalata-edzestervet-fejlesztett-ki-az-olimpikon.htmlSzürke 50-rajongók, figyelem! Mostantól nem csak könyv, film és fehérnemű formájában élvezhetitek a kedvenceteket, elkészült az edzésterv is. Ez Zsír!OrigoLuxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónőjehttp://www.life.hu/intim/20150208-e-l-james-a-szurke-otven-arnylata-konyv-iroja-luxus-szexkiegeszitoket-tervezett.htmlA Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett.IntimAFP"Éhes vagy?" "Nagyon!" - Újabb ízletes jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20150208-konyhai-palacsintasutos-jelenet-a-szurke-otven-arnyalata-filmbol.htmlNa, jó! A szürke ötven árnyalata marketingesei nem viccelnek: egyre kapjuk az újabb és újabb jeleneteket a filmből. Most a konyhába kalauzolnak bennünket.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.