Ördög Nóra ragyogóan szép volt a döntőben - melyik ruha volt a csinosabb?

Forrás: Tv2 -
ruhaköltemény TV2 szexi estélyi Rising Star tehetségkutató döntő arany Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig győztük kapkodni a fejünket a Rising Star döntőjében, ahol Ördög Nóra szebbnél szebb ruhákban kápráztatta el a tévénézőket. De melyikben volt a leggyönyörűbb?

Ahogy a Life.hu is megírta, őrülten szexi szerelésekben vezette Ördög Nóri a Rising Star döntőjét. A műsorvezetőre igaz volt a királylányos mondás: „A napra lehet nézni, de rá nem".

Forrás: Tv2

A földig érő aranyruhát, amely sejtelmesen takarta Nóri tökéletes alakját, azonnal beakasztottuk volna a Life.hu gardróbjába. Az impozáns ruha remekül illett a döntő csillogó-villogó világához. A másik csoda pedig a fekete, szintén földig érő estélyi, amelynek dekoltázsrészéről egy görög istennő jutott eszünkbe.

Ördög Nóri hétről hétre dögös dívává változott

A Life.hu a Rising Star stylistjával beszélgetett, aki arról mesélt, hogy egy-egy show alkalmával milyen szempontok alapján választanak ruhát Ördög Nórinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.