Katalin ragyogni fog, mint a nap - vajon melyik ruhát viseli majd a szülés után?

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
divattervező Katalin2015 Katalin hercegnő Divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő kedvenc divattervezője, Jenny Packham a napokban mutatta be új kollekcióját a New York-i divathéten. Alig várjuk, hogy láthassuk valamelyik csodás darabot Vilmos herceg feleségén - meg is mutatjuk a szerintünk legesélyesebb kreációkat.

Katalin rajong az angol tervezőnőért, az utóbbi években számtalan alkalommal választott tőle elegáns ruhákat. Nagy kedvencünk például ez a 2011-es csillogó, púderrózsaszín ruhacsoda - ettől még mindig eláll a szavunk.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

De biztosak vagyunk abban, hogy a szülés után pár héttel Katalin épp ilyen karcsú és légies lesz, és szívesen válogat majd kedvenc tervezője legújabb kollekciójából. Ráadásul rajong a flitteres, csillogó kreációkért is, ezekből pedig most akad bőven Jenny Packham palettáján. Ezt a káprázatosan ragyogó darabot például simán el tudjuk képzelni rajta:

Forrás: AFP/Jacopo Raule

De ezt is:

Forrás: AFP/Jacopo Raule

Ez is mesésen állna a hercegnőn, csak egy másik árnyalatban, mondjuk kékben:

Forrás: AFP/Jacopo Raule

Ha pedig feketére vágyna, mi ezt a darabot javasolnánk neki. Hát nem meseszép?

Forrás: AFP/Jacopo Raule

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.