"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" - Plus size modellek vs. Victoria's Secret

fehérnemű plus size modell plus size Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdtek aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen plus size modellek. 

Mi, itt a Life.hu szerkesztőségében is időről időre ámulattal nézzük a Victoria's Secret modellek gyönyörű alakját, no és persze az általuk viselt fehérneműket. Arról is írtunk, hogy ezek a lányok milyen étrenden élnek, hogy megtartsák tökéletes formájukat.

/0911/Victo20091120172137

Most a plus size modellek egy csoportja azonban fellázadt a márka ellen. No, persze, nem azért, mert a termékek ne lennének gyönyörűek...

Adriana Lima és Alessandra Ambrosio a 2014 Victoria's Secret divatshow-n Forrás: Northfoto

Brittany Cordts plus size modell vezetésével aláírásgyűjtésbe kezdtek, mondván, a legtöbb nő ruhamérete meghaladja a "VS-szabványt", és "követelik", hogy a divatcég a darabjaik piacra dobásával velük is számoljon. "A világ első számú fehérneműcégeként a Victoria's Secret ,akármit is csinál vagy sugall, befolyásolja az embereket, így jó lenne, ha befejezné a legtöbb nő számára nem elérhető, testképet mutató kampányokat, amelyek sokaknál pszichés és fizikai megbetegedésekhez vezethet" - nyilatkozta Brittany Cordts.

Igazi nők meztelenül

Már lassan 5 éve annak, hogy a divatvilágban hihetetlen népszerűségre tettek szert a nőies idomokkal megáldott modellek. Kerek popsik, gyönyörű keblek, formák itt-ott - egyszerűen nem lehet rájuk nem azt mondani, hogy nagyon csábítóak. Íme, a bizonyíték!
Brittany Cordts Forrás: Origo

"A petícióra a Victoria’s Secret is felfigyelt, de ez nem elég, a a nők a saját szemükkel akarják látni, az életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban" - magyarázta Dana Drew, szintén plus size modell. A petíciók sikere egyébként hatalmas lehetőség lenne a plus size modelleknek is, akik úgy érzik, nekik is joguk van a modellszakma csúcsára törni: ami pedig mi más lenne, mint egy VS-bemutató.

A Tökéletes test elnevezésű kampányfotón akadtak ki

Korábban is kiborította a közönséget a cég, mikor tavaly az éves show-juk ünnepléseként tweeteltek egy fotót, ami azt a címet kapta, "Kinek kell talár és a sapka, ha viselhetsz szárnyakat is?" - utalva arra, hogy kinek kell a diploma, ha fehérneműmodell is lehet az ember. Az Egyesült Királyságban a diákok petíciót írtak, hogy a Victoria's Secret kérjen bocsánatot azért, mert károsító üzenetet közvetít. Cikkünket erről ITT olvashatod.
Igazi nők meztelenül: ilyenek a plus size modellek, ha ledobják a ruhát http://www.life.hu/trend/20150212-igazi-nok-meztelenul-ilyenek-a-plus-size-modellek-ha-ledobjak-a-ruhat.html Már lassan 5 éve annak, hogy a divatvilágban hihetetlen népszerűségre tettek szert a nőies idomokkal megáldott modellek. Kerek popsik, gyönyörű keblek, formák itt-ott - egyszerűen nem lehet rájuk nem azt mondani, hogy nagyon csábítóak. Trend Origo A Victoria' s Secret is készül a Super Bowl-ra - 100 ilyen reklámot láttunk már http://www.life.hu/trend/20150201-victorias-secret-super-bowl-reklam-szexi-de-unalmas.html A világ leggyönyörűbb, legkarcsúbb, legbabaarcúbb modelljei fetrengenek csipkében, szaténban - ismét. Unalmas vagy ez az, amire sosem lehet ráunni? Trend -- 10 dolog, ami jobban érdekel, mint a Victoria's Secret show http://www.life.hu/news/20141204-dolgok-amelyek-fontosabbak-mint-a-victorias-secret-divatshow.html Újabb év, újabb Victoria's Secret show. Egy újságíró kiakadt – mi csak közvetítjük a szavait. News -- Ételek és diéták, amelyekre a Victoria's Secret angyalai esküsznek http://www.life.hu/ez-zsir/20141203-ezeket-az-eteleket-eszik-a-victorias-secret-modellek-a-divatbemutato-elott.html Hosszú és fárasztó előkészületeken esnek át az angyalok, mielőtt bármelyikük is a Victoria's Secret kifutójára lépne. Megnéztük, melyikük milyen étkezési elvek alapján készült a fehérneműcég divatshowjára, amelyet kedd este rendeztek Londonban. Ez Zsír! Northfoto Megvan a titok: így készülnek a Victoria's Secret ikonikus angyalszárnyai http://www.life.hu/trend/20141113-igy-keszulnek-a-victorias-secret-legendassa-valt-angyalszarnyai.html Évről évre az egyik legnézettebb divateseménynek számít a legendás fehérneműmárka bemutatója, amelynek nevével a gyönyörű modelleken és a látványos showelemeken túl a lányok által viselt szárnyak is összefonódnak. Trend -- Nagy vihart kavart a Victoria’s Secret kampánya - a hús-vér nők felháborodtak http://www.life.hu/trend/20141104-a-victoria-s-secret-fotoja-felhaborodast-okozott.html Nagy felháborodást keltett a Victoria's Secret "Tökéletes test" elnevezésű kampányfotója, ami sokak szerint azt hirdeti, annak van csak tökéletes teste, aki ilyen vékony, mint a lányok a képen. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.