Akkor és most: Így festettek életük első Oscar-gáláján a 2015-ös női jelöltek

Oscar 2015 világsztár vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden Oscar-gála felér egy divatbemutatóval, ezért utánajártunk, hogyan festettek az idei női jelöltek életükben először az Oscar vörös szőnyegén.

Ki volt a legszebb a 2015-ös Oscar-gálán? ITT megmutattuk, miben vonultak a sztárok a vörös szőnyegen.

Julianne Moore

A színésznő 1998-ban is a fehérre voksolt, akárcsak idén, amikor a legjobb női színésznőnek járó díjat is bezsebelte.

Laura Dern

Meg kell hagyni, 1999 óta nem sokat változott a színésznő!

Emma Stone

Emma mesésen festett a 2012-es Oscar-gáláján. Nálunk a meggypiros veri a sárgát!

Marion Cotillard

2008-ban már stílusikon volt a francia színésznő, és akkor is a fehér volt a kedvence.

Reese Witherspoon

Hihetetlen, hogy 13 éve, 2002-ben jelent meg először Reese Oscar-gálán. Viszont most százszor jobban néz ki, mint akkor - vele csodát tett az idő!

Patricia Arquette

19 éve még Nicolas Cage oldalán pózolt az idei év Oscar-díjas színésznője.

/1502/Kihag201522372549A tűzpiros nyert, a hófehér volt a legnépszerűbb - Ki volt a legragyogóbb csillaga a 2015-ös Oscar gálának?http://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-ilyen-ruhaban-voltak-a-sztarok-a-voros-szonyegen.htmlA nude árnyalatok helyett idén a klasszikus színeké volt a főszerep a 87. Oscar-gálán. Rosamund Pike szebb volt, mint valaha, ám nálunk a hűha-élémény idén is elmaradt. Trend--Álmodozunk: csodaszép magyar ruhaköltemények az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/trend/20150219-oscar-2015-melyik-vilagsztarra-milyen-magyar-tervezesu-ruhat-adnank.htmlOscar-lázban égünk, hiszen már csak két nap, és megkezdődik az év legnagyobb vörös szőnyeges eseménye. Hogy még izgalmasabban teljen a várakozás, eljátszottunk a gondolattal, milyen magyar tervezésű ruhákat adnánk néhány női jelöltre és díjat átadó filmcsillagra. TrendOrigoA leghíresebb Oscar-győztes családokhttp://www.life.hu/csalad/20150212-a-leghiresebb-oscar-gyoztes-csaladok-a-tortenelembe.htmlÍme, négy, Oscar-díjjal is elismert híres családot mutatunk be, melyek közül kettő is három generációra visszamenőleg büszkélkedhet a becses díjjal. Család--Kihagyhatatlan Oscar-pillanat: Neil Patrick Harris egy szál fecskében vonult a színpadrahttp://www.life.hu/kult/20150223-neil-patrick-harris-az-oscar-gala-musorvezetoje-alsonadragban-a-szinpadon.htmlAki látta a Birdman című filmet, pontosan tudja, miért állt Neil Patrick Harrisnek egy szál fecskében az Oscar-gála színpadán. Aki nem, annak is érdemes megnéznie a képeket. Ikonikus pillanat-született.Kult--Oscar-szobrot reggelizett Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/kult/20150222-oscar-szobrot-reggelizett-reese-witherspoon-aki-a-vadon-wild-cimu-film-noi-foszerepeert-kaphatja-meg.htmlIzgatottan készül az Oscar-díj átadóra Reese Reese Witherspoon, aki a Vadon (Wild) című film női főszerepéért zsebelheti be a szobrocskát. KultOrigoMinden idők 15 legszörnyűbb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/trend/20120220-minden-idok-15-legszornyubb-oscarruhaja.htmlE hét vasárnap lesz a világ legismertebb filmes díjátadó gálája, az Oscar. A seregszemle vörös szőnyege legalább annyi izgalmat tartogat, mint maga a gála. Tavaly már összeválogattuk az utóbbi évtizedek legszörnyűbb kreációit, most ismét megmutatjuk az ominózus darabokat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.