Szabó Zsófi utánozza Tatár Csillát

MTVA utánzás Szabó Zsófi másolás Tatár Csilla smink A Dal RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy fotózás kedvéért letisztult pasztell sminket kapott. A kommentelők szinte azonnal beindultak és többen azt írták: Tatár Csillásra sminkelték Szabó Zsófit.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szabó Zsófi szereti változtatni a stílusát. Most azonban tényleg teljesen új sminkben fotózták a színésznőt. Az eddig imádott vörös rúzs helyett halvány rózsaszínre váltott és teljesen letisztult sminkben pózolt Zsófi.

A kommentelők a fotó láttán úgy vélik, Zsófi „tatárcsillásodik": „Tatár Csillává sminkeltek" – írta egy hölgy és ezzel többen egyetértettek. „Juh nagyon hasonlítasz Tatár Csillára így!"

Larion Oscar sminkmester Oscar-kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-larion-oscar-sminkmester-kedvencei.htmlHa valaki, hát Larion Oscar biztosan tudja, milyen sminket illik viselni a vörös szőnyegen. A sminkmester a Life.hu-nak elmondta, kik voltak az ő nagy kedvencei az idei Oscar-gálán, és hogy kik vétettek látványos sminkbakit. TrendAFPEz most nem jött össze, Jaime King! Íme, a világ legcsúnyább kismamaruhájahttp://www.life.hu/trend/20150223-jaime-king-oscar-dijatado-utani-partin-viselt-ruhaja-lett-a-legrosszabb-kismamaruha.htmlElőrebocsátanánk: a Pearl Harbor színésznője gyönyörű, és soha nem is volt szebb. A második gyermekét váró sztár Oscar-partira szánt ruháját azonban nem értjük.Trend--Lady Gaga, a takarítónő – Az énekesnő Oscar-díjas ruháján viccelődik az egész internethttp://www.life.hu/trend/20150223-lady-gaga-takaritononek-oltozott-a-2015-os-oscar-dijatado-galajara.htmlA polgárpukkasztó előadásairól és cseppet sem hétköznapi öltözködéséről híres énekesnő az Oscar-gála kedvéért tetszelgett egy sort a háziasszony szerepében – legalábbis az internet mémgyára szerint.Trend--"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" - Plus size modellek vs. Victoria's Secrethttp://www.life.hu/trend/20150221-plus-size-modellek-vezetesevel-kampanyt-inditottak-a-victoria-s-secret-uzletpolitikaja-ellen.html"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdtek aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen plus size modellek. TrendOrigo2 nő, 1 ruha - Kínos divatbaki az Oscaron http://www.life.hu/trend/20150223-jennifer-lopez-es-robert-duvall-felesege-ugyanolyan-ruhaban-volt-az-oscar-galan.htmlSenki sem szereti, ha a nemrég vásárolt ruhája szembejön vele az utcán, ám még kínosabb a dolog, ha mindez az Oscar-gálán történik. Sőt, mi több, ha ez magával Jennifer Lopezzel esik meg!TrendOrigoÁlmodozunk: csodaszép magyar ruhaköltemények az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/trend/20150219-oscar-2015-melyik-vilagsztarra-milyen-magyar-tervezesu-ruhat-adnank.htmlOscar-lázban égünk, hiszen már csak két nap, és megkezdődik az év legnagyobb vörös szőnyeges eseménye. Hogy még izgalmasabban teljen a várakozás, eljátszottunk a gondolattal, milyen magyar tervezésű ruhákat adnánk néhány női jelöltre és díjat átadó filmcsillagra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.