Milyen cipőt viseljek 2015 tavaszán? 3 darab, amit érdemes beszerezned

Forrás: Thinkstock -
fashion week tavasz magassarkú stílus cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A február végi 13 fokban biztosan a te fejedben is megfordult, hogy lassan ideje a csizmádat valami kényelmes, csinos tavaszi lábbelire cserélni. És hogy merre keresgélj, ha vásárolni indulsz? Megmutatjuk, milyen stílusok hódítanak idén tavasszal.

Ha cipővásárlásba kezdesz, jó, ha előre tisztázod, hogy egy mindenhova viselhető adu ászt szeretnél, vagy netán egy abszolút trendi, extrém, ám kevés ruhával kombinálható cipellőt. 2015 tavaszán a lapos sarkú darabok kínálata nagyon széles: egy hegyes orrú balerinával, férfias, fűzős darabbal, loaferrel, espadrillesszel, klasszikus tornacipővel biztosan nem lőhetsz mellé. Ha pedig elegánsabban szeretnél megjelenni, egy nude magas sarkú szinte kötelező.

Mit javasol a stylist?

Császári Zita, Zippy személyi stylist, emellett magazinok fotózásakor hírességeket is öltöztet, így abszolút képben van a divattal. Pláne, ha cipőkről van szó. ,,Tavasszal szerintem nagyon jól kihasználható a klasszikus fehér tornacipő, egy nude magas sarkú és egy espadrilles. Mostanában a hegyes orrú cipők a trendik: ha magas sarkút választunk, mindenképp ilyen orrúra szavazzunk. Ha lapos darabokról van szó, akkor is törekedjünk arra, hogy az orr ne legyen túl széles - a keskenyebbek sokkal csinosabbak. Ha megvannak ezek az alapdarabok, akkor érdemes beszerezni 1-1 extrémebbet, néha ugyanis nem árt egy kis változatosság a ruhatárunkba. Nem lehet alapdarabokban leélni egy életet!"

Loafer, espadrilles, balerina - minden jöhet!

Flitterek, metálfények, állatminta - idén ezek nagyon népszerűek, pláne a lapos lábbeliken. Ezeket a darabokat nemcsak farmerrel, de elegánsabb nadrágokkal, ruhákkal is viselheted - ne félj a kontrasztoktól!

1. Humanic, 2. Bershka 8.995 forint, 3. F&F 5.290 forint, 4. Vans 19.990 forint, 5.H&M 8.990 forint, 6. Zara 17.995 forint, 7. Vagabond 60 euró, 8. Mango 23.995 forint

Csak férfiasan!

Ha főképp lapos cipőkben képzeled el az életet, kísérletezhetsz férfiasabb, akár fűzős cipőkkel is. Színben a fekete mellett a nude, nyers színű darabok hódítanak. Hogy mivel kombináld? Szinte bármivel, akár próbálkozhatsz egy maszkulin nadrágkosztümmel, a lényeg, hogy legyen valami nagyon nőies a szettben. Egy kivágott felső, egy kellemes anyagú, finoman áttetsző blúz, esetleg egy tűzpiros rúzs.

1. Zara 14.995 forint, 2. Vagabond 90 euró, 3. Salamander 74.990 forint, 4.H&M 8990 forint, 5. Salamander 69.990 forint, 6. Zara 17.995 forint, 7. Humanic, 8. Massimo Dutti 34.995 forint

Az abszolút adu ász

Katalin hercegnő megjelenése óta tudjuk, hogy egy nude magas sarkú minden nőnek KELL. Idén sincs ez másként, ám a platformos, kerek orrú darabok helyett válassz abszolút nőies, tűsarkú cipőket. Nemcsak minden színnel tökéletesen kombinálhatóak, de a lábat is hosszítják. Szerezd be, és imádni fogod!

1. Massimo Dutti 29.995 forint, 2. H&M 5.990 forint, 3. Deichmann 5.990 forint, 4. F&F 5.290 forint, 5. Buffalo 99 euró, 6. Mango 17.995 forint, 7. Zara 15.995 forint
3 sminktipp barna szemű istennőknekhttp://www.life.hu/trend/20150220-3-sminktipp-barna-szemu-istennoknek-larion-oscar-tippjei.htmlSzeretnéd minél szebben, látványosabban hangsúlyozni a sminkeddel a barna szemedet, csak nem tudod pontosan, milyen színek állnak jól neked? Kövesd Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendOrigoKözönséges vagy dívás? Vigyázz, így lehet túl sok(k) a sminkedhttp://www.life.hu/trend/20150216-kozonseges-vagy-divas-igy-lehet-tul-sok-a-sminked-larion-oscar-tippjei.htmlEgy szép smink csodákat tesz az arccal, ám egy rosszul megválasztott árnyalattal nagyon elronthatjuk az összhatást. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire kell figyelni, hogy sose legyen a sminkünk túl sok. TrendThinkstockTatár Csilla kirobbanó formában van - A Dal divatdiktátorai bevezettek minket a szentélyükbehttp://www.life.hu/trend/20150213-a-dal-cimu-musor-ruhaprobajan-jart-a-life-hu-martinecz-andre-stylisttal-beszelgettunk.htmlA Dal színpadán hetek óta figyelemmel kísérjük, miben lépnek színpadra az énekesek, és persze a műsorvezető, Tatár Csilla. Ellátogattunk a műsor ruhapróbájára, és meg is mutatjuk, mit láttunk - tarts velünk! Trend--A hónap színe: a szürkehttp://www.life.hu/trend/20150211-divat-es-trend-a-honap-szine-a-szurke.htmlTűzpiros szívecskék, pink Valentin-napi díszek ide vagy oda, kétség sem férhet ahhoz, hogy 2015 februárjában a hónap színe a szürke. Hogy honnan ered akkor a szürke kisegér elnevezés? Fogalmunk sincs, hiszen ennek a színnek ezer és ezer (de 50 biztosan) árnyalata van. Meg is mutatjuk kedvenc kombinációinkat!TrendOrigo3 sminktipp zöld szemű macskanőknekhttp://www.life.hu/trend/20150203-3-sminktipp-zold-szemu-macskanoknek-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlA zöld szemet vétek nem kiemelni egy gyönyörű sminkkel. Próbálj ki új színeket, árnyalatokat, kombinációkat - Larion Oscar sminkmester elárulja, mire érdemes odafigyelni.TrendOrigoIgazi nők meztelenül: ilyenek a plus size modellek, ha ledobják a ruháthttp://www.life.hu/trend/20150212-igazi-nok-meztelenul-ilyenek-a-plus-size-modellek-ha-ledobjak-a-ruhat.htmlMár lassan 5 éve annak, hogy a divatvilágban hihetetlen népszerűségre tettek szert a nőies idomokkal megáldott modellek. Kerek popsik, gyönyörű keblek, formák itt-ott - egyszerűen nem lehet rájuk nem azt mondani, hogy nagyon csábítóak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.