Leléptek az angyalok - otthagyta a Victoria's Secretet Karlie Kloss és Doutzen Kroes

Doutzen Kroes fehérnemű Karlie Kloss modell Victorias Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól kezdődik 2015 a fehérneműcég számára: a "veteránnak" számító holland szépség, Doutzen Kroes és a nem is olyan régen angyallá választott Karlie Kloss úgy döntöttek, köszönik, elég volt a Victoria's Secretből.

A hét elején derült ki, hogy Karlie Kloss otthagyja a fehérneműcéget. A modell 4 évet dolgozott a Victoria's Secretnek: az utolsó két évben már egyike volt a 8 főangyalnak. Karlie-t felvették a New York-i Egyetemre, ősszel kezdi az iskolát. Állítása szerint ez volt élete nagy álma, így alig várja, hogy a modellkedés mellett egyetemre is járhasson. A rossz nyelvek szerint azonban az is befolyásolta a döntését, hogy míg az olyan veterán angyalok, mint Alessandra Ambrosio dollármilliókat kerestek 1-1 kampánnyal, addig az új lányokat ennek a tizedéért foglalkoztatták.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Karlie után azonban egy másik angyal, Doutzen Kroes távozása is kiderült, ami azért érdekesebb, mert a holland szupermodell 10 éve a márka egyik arca, 8 nagy show-n sétált végig a kifutón - a másik kettőn csak azért nem, mert akkor épp állapotos volt. Kroes távozásáról a VS marketingigazgatója, Ed Razek nyilatkozott. "Miután bejelentettem Karlie távozását, nagyon sokat kérdezték tőlem, arról miért nem szóltam, hogy 2014 végén Doutzen Kroes is elhagyta a márkát. A kérdés abszolút jogos volt, már szólnom kellett volna. Doutzennek jól fizető munkái vannak Európában, amik összeegyeztethetetlenek a mi közös munkánkkal. Konfliktusok nélkül váltunk el, és még mindig úgy gondolom, ő a világ egyik legszebb, legcsodásabb embere."

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Nekünk azért hiányozni fognak a lányok, ezért nosztalgiázunk is kicsit néhány csodás fotóval.

/1311/Victo2013111495058

Magyar lányok az angyalok között

Büszkék lehetünk a magyar lányokra, hiszen már négyen ott lehettek a világ legnépszerűbb fehérneműmárkájának éves show-ján. Mihalik Enikőnek kétszer is sikerült bekerülnie a legszebbek közé, de hogy ki a másik 3 modell, arról ITT olvashatsz.

"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" - Plus size modellek vs. Victoria's Secrethttp://www.life.hu/trend/20150221-plus-size-modellek-vezetesevel-kampanyt-inditottak-a-victoria-s-secret-uzletpolitikaja-ellen.html"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdtek aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen plus size modellek. TrendOrigoA Victoria' s Secret is készül a Super Bowl-ra - 100 ilyen reklámot láttunk márhttp://www.life.hu/trend/20150201-victorias-secret-super-bowl-reklam-szexi-de-unalmas.htmlA világ leggyönyörűbb, legkarcsúbb, legbabaarcúbb modelljei fetrengenek csipkében, szaténban - ismét. Unalmas vagy ez az, amire sosem lehet ráunni?Trend--Mihalik Enikő szárnyakat kapott - Irány a Victoria's Secret backstage!http://www.life.hu/bulvar/20141202-mihalik-eniko-es-a-victorias-secret-modellek-instagramra-posztolnak-fotokat-a-backstagebol.htmlValószínűleg soha nem volt annyi angyal Londonban, mint most. A világ legszebb női gyűltek össze, hogy a Victoria's Secret bemutatóján kifutóra lépjenek. Köztük van Mihalik Enikő is, aki a többi szupermodellel együtt már a bemutató előtt elkalauzolta a világot a show kulisszái mögé.TV + Bulvár--Mi kell ahhoz, hogy valaki a Victoria's Secret angyala lehessen? Most kiderülthttp://www.life.hu/trend/20141128-igy-lehet-valaki-a-victorias-secret-divatshowjanak-modellje.htmlA helyes pofi és a tökéletes alak nem elég: az évről évre egyre nagyobbat szóló divatshow vezetői elárulják, mivel és hogyan kell meggyőzniük őket a show kifutójára jelentkező modelleknek.Trend--Nagy vihart kavart a Victoria’s Secret kampánya - a hús-vér nők felháborodtakhttp://www.life.hu/trend/20141104-a-victoria-s-secret-fotoja-felhaborodast-okozott.htmlNagy felháborodást keltett a Victoria's Secret "Tökéletes test" elnevezésű kampányfotója, ami sokak szerint azt hirdeti, annak van csak tökéletes teste, aki ilyen vékony, mint a lányok a képen.TrendOrigoÍgy készülnek a show-ra a Victoria's Secret legdögösebb angyalaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20141121-victorias-secret-fehernemuceg-eves-divatshow-ra-igy-keszulnek-a-szupermodellek.htmlAz amerikai fehérneműcég éves divatbemutatójára tényleg mindenki odafigyel: kevés olyan esemény van a világon, ahol ennyi gyönyörű nő vonulna ilyen aprócska ruhadarabokban. Meg sem lepődünk azon, hogy a show-ra tényleg kőkeményen fel kell készülnie a modelleknek - mutatjuk is, hogy mennyire.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.