Szeretnéd, ha ezekkel a körmökkel simogatna a szexi DJ?

Forrás: Facebook/ DJ Seherezádé -
VV Seherezádé Seherezádé szelfi műköröm köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha, mik azok ott Seherezádé kezén? Igencsak furcsa karmokat villantott az exvillalakó, aki DJ-ként járja a világot.

A lemezlovasként dolgozó szépség egy fotózásra készült, ami előtt megosztott magáról egy szelfit. Elsőre mindenkinek az elcsúszott szájfény tűnhet fel az egyébként sem a természetes kinézetet kedvelő Seherezádén. Ezt kommentelői is megemlítették, javasolták neki, hogy inkább törölje le a túlszaladt szájfényt. Mikor továbbtévedt a szemünk, azonnal észrevehetőek voltak a leesni készülő, vastag, fehér karmok.

Forrás: Facebook/ DJ Seherezádé

A kisujján fityeg a legszomorúbban a fél centi vastag műköröm. Itt az ideje, hogy ellátogasson egy alapos manikűrre!

Kókuszolajat nekünk is! Erre esküszik a 61 éves Christie Brinkleyhttp://www.life.hu/trend/20150226-kokuszolajra-eskuszik-christie-brinkley-modell.htmlVagy zseniális Christie Brinkley plasztikai sebésze, vagy tényleg csodát tesz a bőrrel a kókuszolaj. A modell ugyanis erre esküszik, mi pedig az arcát nézve kénytelenek vagyunk hinni neki. Trend--Milyen cipőt viseljek 2015 tavaszán? 3 darab, amit érdemes beszereznedhttp://www.life.hu/trend/20150225-tavaszi-cipok-amiket-erdemes-beszerezni-2015-ben.htmlA február végi 13 fokban biztosan a te fejedben is megfordult, hogy lassan ideje a csizmádat valami kényelmes, csinos tavaszi lábbelire cserélni. És hogy merre keresgélj, ha vásárolni indulsz? Megmutatjuk, milyen stílusok hódítanak idén tavasszal.TrendThinkstockHajégetéssel a töredezett végek ellen - Katalin hercegnő így csinálja!http://www.life.hu/trend/20150226-hajegetes-modszer-hatasos-a-toredezett-hajvegek-ellen-es-meg-a-hajhossz-is-megmarad.htmlKissé bizarr, de állítólag nagyon hatásos: a velaterapia eljárás során csak a töredezett hajvégek tűnnek el, a hajhossz azonban megmarad.Trend--Szexi vagy ciki? Zimány Linda óriásira rúzsozta az ajkaithttp://www.life.hu/trend/20150226-zimany-linda-modell-oriasira-sminkelte-a-szajat-a-kommentelok-kiakadtak.htmlSzinte rá sem lehet ismerni azon a fotón Lindára, amelyet nemrég osztott meg közösségi oldalán. A szája szinte eltorzult a rúzstól - vajon mit takargat a modell?Trend--Leléptek az angyalok - otthagyta a Victoria's Secretet Karlie Kloss és Doutzen Kroeshttp://www.life.hu/trend/20150226-otthagyta-a-victorias-secretet-karlie-kloss-es-doutzen-kroes.htmlJól kezdődik 2015 a fehérneműcég számára: a "veteránnak" számító holland szépség, Doutzen Kroes és a nem is olyan régen angyallá választott Karlie Kloss úgy döntöttek, köszönik, elég volt a Victoria's Secretből.TrendOrigoMegunta a rövid hajat Szabó Zsófi? Ismét hosszú tincsekkel tündökölhttp://www.life.hu/trend/20150225-szabo-zsofinak-az-rtl-klub-musorvezetojenek-haja-ismet-hosszu-lett-fel-kilo-hajat-varrtak-a-fejere.htmlEgy fotózás kedvéért változtatta meg frizuráját Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője néhány kép erejéig ismét hosszú hajjal tündököl.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.