Mihalik Enikő is bevette a milánói divathét kifutóját

fashion week modell Mihalik Enikő Milánó kifutó magyar Divathét show Moschino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szépség a Moschino és a MaxMara divatshow-ján lejtett végig.

A milánói divathét egyik legjobban várt bemutatója a Moschino olasz luxusmárka show-ja. Bár maga a kollekció is bővelkedett meglepetésekben – erről ide kattintva győződhetsz meg –, minket leginkább mégis Mihalik Enikő jelenléte izgatott.

Forrás: Style.com

A magyar modell, aki decemberben a Victoria's Secret kifutóján lépkedhetett végig, a fentebb is látható két összeállítást mutatta be csütörtök este a divathéten összegyűlteknek. Nem csupán ez az egy show várt Enikőre a milánói héten: a szépség néhány nappal ezelőtt a MaxMara kifutóján is felvonult Gigi Hadiddal (bal oldalon) karöltve, amiről Instagram-oldalán tudósított:

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő
Down-szindrómás modell lépett a New York-i divathét kifutójárahttp://www.life.hu/trend/20150213-eloszor-lepett-a-new-york-i-divathet-kifutojara-egy-down-szindromas-modell.htmlJamie Brewer nem egy átlagos lány: a Down-kórral született színésznő nem csupán szakmájában sikeres, hanem immár modellként is végiglejthetett a New York-i divathét kifutóján.Trend--Magyarra tanítja az internetet Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20141209-palvin-barbara-magyar-nyelvre-tanit-az-interneten.htmlAz i-D magazin jóvoltából ezúttal a magyar nyelv került terítékre Palvin Barbara előadásában, aki nem hazudtolta meg magát: kacéran, olykor alig-ruhában tanítja a népet anyanyelvünk szépségeire.TrendOrigoAmputált lábú modell lett a New York-i divathét legnagyobb sztárjahttp://www.life.hu/trend/20150217-az-amputalt-labu-jack-eyres-modell-lett-a-new-york-i-divathet-legnagyobb-sztarja.htmlIlyen még nem volt: az FTL Moda kerekesszékes modelleken mutatta be 2015-ös őszi-téli kollekcióját, a legnagyobbat mégis a lábamputáláson átesett Jack Eyres kifutóra lépése szólt.Trend--A zord magyar télből a nyárba repült Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/bulvar/20141230-mihalik-eniko-szupermodell-a-bekescsabai-karacsonyozas-utan-meleg-helyre-utazott-vakaciora.htmlMihalik Enikő modell a hazai mínuszok helyett egy csodaszép szigeten élvezi a napsütést és piheni ki az év fáradalmait.TV + BulvárOrigoÍgy nyaralnak a celebek: Mihalik Enikő St. Lucián mutatta meg dögös testéthttp://www.life.hu/bulvar/20150126-mihalik-eniko-st-lucian-nyaralt-januarban.htmlA világhírű magyar topmodell St. Luciában, a Karib-szigetek egyik leglátogatottabb turistaparadicsomában pihente ki a kifutók fáradalmait.TV + Bulvár--Kit lovagolt meg ilyen hevesen Palvin Barbi?http://www.life.hu/trend/20150211-palvin-barbara-a-nemet-glamour-magazinban-lovagol-meg-egy-ismeretlen-fiut.htmlKedvenc magyar modellünk ezúttal a német Glamour magazin márciusi számában kalauzolja a nagyérdeműt a tavaszi-nyári trendekben egy ismeretlen srác öléből.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.