Egyre csak fogy Sarka Kata: Most egy jótékonysági esten díszvendégeskedett

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
látássérültek Sarka Kata vékony jótékonyság fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még el sem csitult a legutolsó fogyókúrás botrány Sarka Kata Facebook oldalán, máris újabb fotóval eteti rajongóit, melyen még a korábbiaknál is vékonyabb. Aggódnunk kéne?

"Köszönöm a Látássérültek Érdekképviseletének Segítő Egyesületének, hogy ma este itt lehetek az éves jótékonysági báljukon díszvendégként!" - írta ki Sarka Kata a közösségi oldalára, majd betallózta hozzá ezt a képet, melyen egyértelműen látszik, hogy még karcsúbb lett. De vajon meddig fogy még?

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek! Ez a magyarázat, semmi más!" - árulta el a korábban Sarka Kata, amiért minden nap keményen edz és diétázik. Rajongói akkor kiakadtak, erről pedig itt írtunk korábban. Kíváncsiak vagyunk, most hogyan reagálnak majd a követők...

Kalandozás a földi édenkertben – Sarka Katávalhttp://www.life.hu/lifeutazas/20150224-maldiv-szigetek-utazas-sarka-kata-tippjei.htmlSokan úgy gondolnak az Indiai-óceán gyöngyszemére, mint a romantikus kiruccanások és a nászutak álomhelyszínére, ám a Maldív-szigetek azok számára is igazi paradicsom, akik gyermekekkel érkeznek. A Life.hu-nak Sarka Kata mesélt utazással kapcsolatos élményeiről.UtazásThinkstock"Ne erre akarj hasonlítani, te szebb vagy!" - Kiakadtak Sarka Kata kommentelői a motivációs képénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150224-sarka-kata-kommenteloi-kiakadtak-a-motivacios-fotojan.html"Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek! Ez a magyarázat, semmi más!" - árulta el a minap Sarka Kata motivációját, amiért minden nap keményen edz és diétázik. Rajongói kiakadtak Facebookon. Ez Zsír!--Sarka Kata elárulja, miért diétázik folytonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150222-sarka-kata-elarulja-miert-dietazik-folyton.htmlSarka Kata testsúlya állandó témája a magazinoknak és internetes portáloknak. A kétgyerekes anyukától sokszor hallottuk, mi mindent elkövet azért, hogy nádszálvékony maradjon, Facebook-oldalának kommentelői pedig rendre két táborra szakadnak. Rajongói szerint Kata gyönyörű, mások szerint azonban betegesen sovány. A szép celebnő most a Facebookján fejtette ki véleményét, és azt is elárulta, milyen számára a tökéletes test.Ez Zsír!--Eláruljuk, mit utál Sarka Kata a férjébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-sarka-kata-ezt-utalja-a-ferjeben-hajdu-peterben.htmlSarka Kata csak szuperlatívuszokban beszél szerető férjéről, gyermekei apjáról, Hajdú Péterről. Mégis sikerült kihúzni belőle, mit nem kedvel a párjában.TV + BulvárOrigoKalandozás a földi édenkertben – Sarka Katávalhttp://www.life.hu/lifeutazas/20150224-maldiv-szigetek-utazas-sarka-kata-tippjei.htmlSokan úgy gondolnak az Indiai-óceán gyöngyszemére, mint a romantikus kiruccanások és a nászutak álomhelyszínére, ám a Maldív-szigetek azok számára is igazi paradicsom, akik gyermekekkel érkeznek. A Life.hu-nak Sarka Kata mesélt utazással kapcsolatos élményeiről.UtazásThinkstockEnnél már nem is lehetne vékonyabb Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150214-sarka-kata-nagyon-vekony-tul-sovany-vagy-gyonyoru.htmlKétség nem fér ahhoz, hogy Hajdú Péter felesége az egyik legszebb celebnő Magyarországon. Igaz, meg is tesz érte mindent... Vagy talán túl sokat is? Nekünk tetszik, de többet tényleg nem kell fogynia, sőt, azt sem bánnánk, ha pár kósza kilócska felszaladna rá. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.