Lila sellőlányruhában döntőzik Tatár Csilla A Dalban

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Tatár Csilla Eurovíziós Dalfesztivál döntő A Dal 2015 A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla eddig is mindig szupercsinos volt A Dal elődöntőiben és középdöntőjében, így várható volt, hogy a döntő estéjén sem okoz majd csalódást.

Tatár Csillát nem nehéz jól felöltöztetni, hiszen tökéletesen mutat a kamerák előtt, emellett olyan szerencsés alkat, hogy neki - a legtöbb nővel ellentétben - a fodros, tollas, már-már babás darabok is remekül állnak. Így döntős szerelésében is tündököl:

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
/1503/A_Dal20153151536

Ezt egyébként ki is használta a műsor stylistja, és unalmas ruhaköltemények helyett mindig volt valami extra dolog akár a szín-, akár az anyagválasztásban a műsorvezető ruháiban. Összeállításairól szóló korábbi cikkünket itt érheted el.

Kövesd velünk élőben A Dal döntőjét!

Az Origo zenei rovata, a Quart élőben követi A Dal döntőjét. Hogy garantáltan te tudd meg először, ki képvisel majd minket a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.