Rá sem ismertünk Andelic Jonathanra, aki megvált a szakállától

X-Faktor Andelic Jonathan szakáll RTL Klub borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor énekese úgy döntött, egy kis „arcfrissítéssel" turbózza fel a külsejét. Mi alig ismertünk rá Jonathanra szakáll nélkül.

Ahogy a Life.hu is megírta, Jota az X-Faktor ötödik élő show-jában búcsúzott a nézőktől. Az énekes azóta szépen építgeti a karrierjét. Legutóbb pedig új külsején akadtunk fenn, és egyelőre nem tudjuk eldönteni, sármosabb-e szakáll nélkül Jonathan.

"Rám fért már egy kis arcfrissítés! De mint mondják: 'Ebcsont beforr', úgy archaj kinő! Azt hiszem, ez így logikus" – írta a kép mellé Jota.

/1411/Szak_20141112171319

A szakáll újra szexi! De mikor is lett az?

A szakállas, bajuszos, gyakran tetovált macsók elözönlötték az internetet, sőt ma már az utcákon is felbukkannak. De mikor és miért lett divat a szakáll a fiatal férfiaknál? Ennek a témakörét jártuk körbe. Buksz a szakállas pasikra? Tudtad, hogy társkereső oldal indult azoknak, akik imádják a szakállas pasikat?
Nude körmök mindenütt - a legmenőbb körömlakkok 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150227-divat-es-szepseg-koromlakkok-2015-tavaszan.htmlAkármennyire is imádjuk a sötét körmöket, tavasszal azért mi is valami világosabbra, valami színesebbre vágyunk, hogy legalább ezzel is feldobjuk a mindennapokat. 2015 tavaszán a nyers színek, különösen a nude hódítanak a körmökön, de lássuk, mi van még a palettán!TrendThinkstockVan az a villantás, amely még Lady Gagát is zavarjahttp://www.life.hu/trend/20150302-lady-gaga-veletlen-kivillantotta-mellet-amikor-egy-auto-hatso-ulesen-oltozott-at-forgatas-alatt.htmlAz énekesnő egy autó hátsó ülésén öltözködött, amikor egy óvatlan pillanatban megmutatta egyik keblét.Trend--Lilu szupercsini miniben vezeti a Való Világ döntőjéthttp://www.life.hu/trend/20150301-lilu-arany-miniruhaban-vezeti-a-valo-vilag-7-finalejat.htmlLilu a VV7 utolsó adására is szupercsinosan érkezett. TrendOrigoLila sellőlányruhában döntőzik Tatár Csilla A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20150228-tatar-csilla-egy-lila-sellulanyuraban-dontozott-tatar-csilla-a-dalban.htmlTatár Csilla eddig is mindig szupercsinos volt A Dal elődöntőiben és középdöntőjében, így várható volt, hogy a döntő estéjén sem okoz majd csalódást.Trend--Milyen cipőt viseljek 2015 tavaszán? 3 darab, amit érdemes beszereznedhttp://www.life.hu/trend/20150225-tavaszi-cipok-amiket-erdemes-beszerezni-2015-ben.htmlA február végi 13 fokban biztosan a te fejedben is megfordult, hogy lassan ideje a csizmádat valami kényelmes, csinos tavaszi lábbelire cserélni. És hogy merre keresgélj, ha vásárolni indulsz? Megmutatjuk, milyen stílusok hódítanak idén tavasszal.TrendThinkstockÍgy kell ízlésesen mindent megmutatni - Rosie Huntington-Whiteley istenien néz kihttp://www.life.hu/trend/20150226--rosie-huntington-whiteley.htmlJason Statham megfogta az Isten lábát, hiszen övé a világ egyik leggyönyörűbb nője. Rosie Huntington-Whiteley szuperstílusos, csodásan néz ki, és hatalmas fürtök helyett modern, hosszú bubifrizurával szexibb, mint bármikor.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.