Van az a villantás, amely még Lady Gagát is zavarja

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain -
mell forgatás pucér meztelen öltözködés New York villantás Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy autó hátsó ülésén öltözködött, amikor egy óvatlan pillanatban megmutatta egyik keblét.

Lady Gaga nem arról híres, hogy gondot okozna számára egy kis meztelenkedés. A 28 éves énekesnő, akit barátja, Taylor Kinney nemrég jegyzett el, a művészetért (és a polgárpukkasztásért) amit csak lehetett, mindent bevállalt már: nem egyszer lépett anyaszült meztelenül színpadra, korábban pedig egy provokatív fotósorozat kedvéért vetkőzött teljesen pucérra.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Gagát, aki már javában tervezi az esküvőjét, most New Yorkban kapták lencsevégre, amint forgatás közben egy autó hátsó ülésén próbált átöltözni, amikor egy óvatlan pillanatban kivillant a melle – a képért kattints ide. Bár a popénekesnő azonnal bájai elé kapta a kezét, már késő volt, a fotósok amit akartak, megörökítettek.

Prostis dívák a színpadon

A zenei iparban nem újdonság egy-egy erotikusabb produkcióval szórakoztatni a közönséget. Ám meddig lehet elmenni? A Life.hu Divatbotrányok című sorozatában ezúttal a legprovokatívabb énekesek legprostisabb összeállításait gyűjtöttük össze - a cikkért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.