Neee! Jared Leto levágatta a haját és a szakállától is megvált - Alig lehet ráismerni!

Forrás: Twitter/David Ayer -
átváltozóművész Twitter hajvágás haj filmszerep Mielőtt meghaltam David Ayer szakáll Jared Leto Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig térünk magunkhoz a döbbenettől: a nők bálványának kikiáltott zenész-színész nem csupán az immár ismertetőjegyévé vált hajától, hanem legalább ennyire híres szakállától is megvált.
Forrás: Instagram/Jared Leto

Pedig pontosan ez történt. Mentségére szóljon, hogy az átváltozóművész Jared Leto egy soron következő filmszerepe kedvéért vált meg ikonikussá vált arcszőrzetétől és hullámos fürtjeitől. Így fest most:

Forrás: Twitter/David Ayer

Újra szexi a szakáll - De mikor is lett az?

Önkifejezés, divat vagy lázadás? A Life.hu ITT járt utána annak, mikor és miért lett újra hatalmas divat a szakáll viselése.
Biztos, hogy Jared Leto és Lupita Nyong'o nem egy pár? Nézd, milyen helyesek!http://www.life.hu/intim/20150129-jared-leto-es-lupita-nyongo-olyan-mintha-egyutt-jarna-az-alabbi-fotok-alapjan.htmlAz Oscar-díjas sztárokat már egy évvel ezelőtt is összeboronálták, miután egyre több eseményen látták őket, amint egymás társaságát élvezik. Idén a SAG Awardson ismét meghitten összebújtak. Mutatunk 3 fotót, amely bizonyítja, milyen szépek együtt!Intim--Megérkezett a színes szakáll-trendhttp://www.life.hu/trend/20150126-szines-szakall-az-uj-divat.htmlHipster-szakáll, kecskeszakáll, körszakáll... Már semmin nem tudunk meglepődni, mióta újra hódít a szakáll őrület. Ha lehet bármilyen színű hajunk, miért ne lehetne szivárványos szőrzete a férfiaknak is?Trend--Herevasalás és szakállas nő – Eldőlt, mely kifejezések lettek az év szavaihttp://www.life.hu/kult/20141212-megvannak-az-ev-szavai.htmlA Magyar Nyelvstratégiai Kutatócsoport és Magyar Nyelvi Szolgáltató Iroda idén is megszavaztatta a magyar kifejezéseket több kategóriában: most kiderült, mi lett az év szava, az év ifjúsági szava és az év antiszava.Kult--Jared Leto egy szál trikóban mutatta meg dagadó izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20141002-jared-leto-visszaszedte-leadott-kiloit-es-egyre-izmosabb.htmlA rocker-színész igazi átváltozóművész: korábbi filmszerepe kedvéért lefogyott, egy rövid időre a szakállától is képes volt megválni, hogy aztán most végre újra a régi színben láthassuk.Ez Zsír!--Rihanna frizurájával Oscarozott Jared Letohttp://www.life.hu/news/20140303-jared-leto-oscar-dijas-szinesz-haja-ugy-festett-mint-rihanna-2013-as-voros-szonyeges-frizuraja.htmlA frissen díjazott színész hosszú haja úgy állt, mint az énekesnő 2013-as vörös szőnyeges frizurája. De ha jobban megnézzük, Jézusra is hasonlít – vicceskedik az egyik amerikai portál. News--Rá sem ismertünk Andelic Jonathanra, aki megvált a szakállátólhttp://www.life.hu/trend/20150302-andelic-jonathan-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-megvalt-szakallatol-es-teljesen-megvaltozott-a-kulseje.htmlAz X-Faktor énekese úgy döntött, egy kis „arcfrissítéssel" turbózza fel a külsejét. Mi alig ismertünk rá Jonathanra szakáll nélkül.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.