Megtaláltuk Katalin hercegnő magyar ikertestvérét!

hasonlít Katalin hercegnő Boggie Csemer Bogi Boggie Csemer Boglárka Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rájöttünk, miért is olyan ismerős Boggie arca! Nagyon hasonlít Katalin hercegnőre. 

A Dal győztese, aki hazánkat képviseli majd az Eurovíziós Dalfesztiválon, Boggie néha már megszólalásig hasonlít mindenki kedvencére, Katalin hercegnőre.

Néhény szögből fényképezve Boggie tényleg szinte tökéletes mása a cambridge-i hercegnőnek, szemei és a mosolya a legfeltűnőbb.

Nézd csak!

/1503/Megta201534172250

Hasonlít Boggie Katalin hercegnőre?

Túl vagyunk az Éden Hotel eddigi legszürreálisabb beszélgetésénhttp://www.life.hu/bulvar/20150304-eden-naomi-es-eden-nori-az-eden-hotel-3-jatekosai-sellokrol-vampirokrol-beszelgetnek.html"Ki volt az a csaj, aki szűzlány vérben fürdött?" -kérdezte Nóri az Éden Hotel keddi adásában. "Sissi?" -kérdezett vissza Naomi. "Neeeem, Sissi az az állatvéres volt!" Most már biztos, megvolt az Éden Hotel eddigi legfurcsább beszélgetése. TV + BulvárOrigoBréking! VV Fanni nem szerelmes Dennisbe - Taktika volt csak a nagy l'amour?http://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-fanni-nem-szerelmes-dennisbe-dennis-a-valo-vilag-masodik-helyezettje-nem-erti.htmlFanni elárulta, nem szerelem, ami közte és Dennis között alakult ki a villában. Dennis nem érti, Fanni mire gondol. TV + Bulvár--ValóVilág 7: Aranyköpéseivel búcsúzunk Dennistől - Csak a második helyre volt elég a péniszmutogatáshttp://www.life.hu/bulvar/20150228-vv-dennis-a-valo-vilag-7-jatekosa-esett-ki-osszegyujtottuk-legjobb-pillanatait.htmlA VV7 hivatalos nyúlférfija, Dennis - sokak meglepetésére - a dobogó második helyén végzett a ValóVilág 7-ben. TV + Bulvár--Megszólalt Madonna eséséről Giorgio Armani - Az énesnőt hibáztatjahttp://www.life.hu/trend/20150304-giorgio-armani-szerint-madonna-hibaja-volt-az-eses-a-brit-awardson.htmlMadonna három métert zuhant múlt héten, mikor az egyik táncosa véletlenül meghúzta az Armani-tervezte ruhájának uszályát. A divatguru szerint ez csak az énekesnő hibája. TrendNorthfotoLáttad már a mexikói first ladyt? Érdemes, mert csodaszép!http://www.life.hu/trend/20150304-angelica-rivera-mexikoi-first-lady-erzsebet-kiralyno-mellett-vett-reszt-a-buckinham-palota.htmlAngélica Rivera annak idején egy mexikói telenovellában, az Alcanzar una estrella II-ben kápráztatta el a közönséget, most pedig a Buckingham-palotában, Erzsébet királynő mellett figyelt fel mindenki a szép mexikói first ladyre.Trend--Egy jó tavaszi kabát mindenkinek kell! Így válaszd ki a tökéletesethttp://www.life.hu/trend/20150303-tavaszi-kabatok-2015-re-mit-mond-a-stylist-milyet-erdemes-viselni-milyen-alakra.htmlMár alig várod, hogy a szövetkabátodat, a pufidzsekidet, esetleg a bundádat valami könnyű, tavaszi darabra cseréld? Mi is így vagyunk ezzel, ezért nem is indulhat a tavasz kabátmustra nélkül. Szemes Nóra személyi stylistot faggattuk arról, melyek azok a darabok, amik nem hiányozhatnak a tavaszi ruhatárból, és arról, hogy mit viseljenek a nőies vagy éppen fiús alkatú hölgyek idén tavasszal.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.