Micsoda combok! Eva Mendes mindjárt 40, de a lábai világbajnokok!

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Ryan Gosling Eva Mendes szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 hónapja szülte meg első gyermekét, de ez egyálatlán nem látszik rajta: Eva Mendes épp olyan jó nő, mint amilyen évekkel ezelőtt volt. 

A színésznő a minap felbolygatta New Yorkot: a Times Square-en forgatta a New York & Company számára tervezett legújabb ruhakollekciójának reklámfilmjét. Eva is tett róla, hogy aki csak arra jár, rá figyeljen: egy egészen rövid, '60-as évek inspirálta miniruhában pózolt a gyönyörű színésznő, haja és sminkje pedig leginkább Brigitte Bardot-ra emlékeztetett. Az Eváról készült legfrissebb fotókat ITT meg is nézheted.

Eva 2014 tavaszán Forrás: AFP/Angela Weiss

Eva és kedvese, a szívtipró Ryan Gosling már jó ideje együtt vannak, még annak ellenére is, hogy sokszor cikkeztek se veled, se nélküled kapcsolatukról. A sajtót igyekeznek kizárni az életükből, amennyire csak lehet. A színésznő és párja első közös gyermeke 5 hónapja született meg. Nemrég a vicc kedvéért egy montázs is készült arról, hogyan is néz majd ki később a pici Esmeralda - az eredményen maga Eva Mendes is nagyon meglepődött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.