Mi már tudjuk, mit visel majd az esküvőjén Lady Gaga

paróka divattervező esküvő menyasszonyi ruha esküvői ruha Divathét eljegyzési gyűrű cipő Lady Gaga Vera Wang Taylor Kinney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsruha, holdjáróval vetekedő cipők, őrült parókák és anyaszült meztelenül tartott koncertek – ez mind Lady Gaga, egyetlen személyben. De vajon meddig merészkedik el a hamarosan soron következő esküvőjén napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművésze, ha a menyasszonyi ruhájáról van szó? Most összegyűjtöttünk 8 darabot, amelyek szóba jöhetnek a nagy napon. 

Amióta Taylor Kinney ráhúzta Lady Gaga ujjára azt a bizonyos gyűrűt, egy egész világ várja lélegzetvisszafojtva azt a nyárra ütemezett esküvőt, amelyen az énekesnő fog oltár elé állni.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Bár már maga az esemény is világraszólónak ígérkezik, a Life.hu-t mégis inkább az a kérdés izgatja, milyen ruhában teszi mindezt az Amerikai Divattervezők Tanácsa által divatikonnak választott énekesnő. Mert az a nő, aki képes volt nyers marhahúsból készült ruhát húzni magára a 2010-es MTV Music Video Awardsra, valószínűleg ezen a téren sem ismer majd megalkuvást.

Nem most lenne az első alkalom, hogy menyasszonyi ruhát húz Gaga, civil nevén Stefani Germanotta. A 28 éves sztárt a You and I című dalához forgatott klipben láthattuk esküvői ruhába bújva. A sors iróniája, hogy éppen itt ismerkedett össze a videóhoz asszisztáló Kinneyvel, méghozzá édesanyja egykor viselt menyasszonyi csipkecsodájában. Hogy már ekkor is mennyire forrt a levegő a két híresség között, arról a később megszületett klip is tanúskodik:

Az énekesnő mamája valószínűleg most is szíves-örömest kölcsönadná lányának azt a bizonyos ruhát, és hát valljuk be, ennél hagyományosabb és szebb megoldást el sem tudnánk képzelni számára.

Fehér megoldások Gaga módra

Kétségkívül sokat jelentenek Gaga számára a tradíciók – gondoljunk csak az elit katolikus lányiskolában töltött éveire és a mélyen vallásos szüleire –, ám az énekesnőből kiindulva mégsem hinnénk, hogy kétszer is belebújna ugyanabba a ruhába, még akkor sem, ha édesanyja menyasszonyi ruhájáról lenne szó.

Ha a fehérnél tenné le a voksát az énekesnő, akkor ajánlanánk neki Zuhair Muhad párizsi divathéten bemutatott részletekben gazdag ruhacsodáját.

Forrás: AFP/Miguel Medina

Az ember lánya genetikailag kódolt a romantikára, egy esküvő pedig még a legelvetemültebb ellenzőinek szívét is meg tudja lágyítani. Talán éppen Gagáét is - kiváltképp, ha az ő menyegzőjéről van szó. Az alább látható Naeem Khan darab valószínűleg segíthet kibontakoztatni az énekesnő érzelmesebb oldalát. Akár egy igazi királylány!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A provokálás mesternője lehet, hogy még egy templomi szertartásra is bevállalná a hatalmas, sapkára hajazó parókát és a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő magasan felsliccelt ruhát. Stílusos, mégis merész.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

És ha nem fehér lenne?

Forrás: AFP/Andrew Toth

Annál nehezebb dolga lesz Kinneynek, ha leendő felesége az alábbi Margiela tervezte összeállításban nyújtja arcát annak a bizonyos hitvesi csóknak a reményében:

Forrás: Facebook/Maison Margiela

Lady Gaga, a konzervatív ara

Lady Gaga húsruhája és meztelenkedései ide vagy oda, ez a nap nem feltétlenül Stefani Germanotta alteregójáról kell, hogy szóljon. A már korábban is említett szigorú katolikus neveltetés és a szoros családi kötelék miatt nem zárható ki, hogy egy hétköznapi, ám nagyon boldog menyasszonyként fogja kimondani párjának a boldogító igent. Például az új-zélandi Vinka tervezte egyszerű, ám szépséges darabjában:

Forrás: vinkadesign.co.nz

Ha esküvő, akkor Vera Wang – szinte nincs olyan divatőrült nő, aki ne hallott volna a hírességek kedvenc tervezőnőjéről és gyönyörű menyasszonyi csodáiról. Valószínűleg a divatház méretre szabott darabot készítene Gagának, például az alábbi ruhához hasonlót. Mi imádnánk!

Forrás: AFP/Peter Michael Dills

Melyiket ruhát választja Lady Gaga?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.