Katalin hercegnő rózsaszín kabátban mutatta meg a pocakját

Forrás: Northfoto -
fashion week Katalin2015 baba Katalin Katalin hercegnő kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő ismét csinos szettben lépett nyilvánosság elé. 

Áprilisban érkezik Vilmos és Katalin babája, akiről még mindig csak találgatnak, kislány vagy kisfú lesz. A hercegnő hamarosan visszavonul egy időre, hogy felkészüljön György herceg kistestvérének érkezésére. Március 9-én a Westminster Apátságban tartott rendezvényre csodás, babarózsaszín kabátban érkezett. Biztosan ő is tudja, a hónap színe a rózsaszín. Na és az a fejdísz!

Forrás: Northfoto

Imádnivalóan mutatnak Vilmos herceggel.

Forrás: Northfoto

Soha többé töredezett körmök - 8 tipp, amit imádni fogsz!http://www.life.hu/trend/20150307-tippek-a-szep-kormokert-a-toredezett-kormok-ellen.htmlA kezek az első dolgok között szerepelnek, ha megjelenésről van szó, sőt, ha randira mész, sok férfi a kezeidet nézi meg először. A töredezett, elvékonyodott, esetleg elszíneződött körmök nem a legszebb látványt nyújtják, ezért fogadd meg tanácsainkat, és garantáltan átmész a kézteszten!TrendThinkstockHamupipőke életre kelt - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150306-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-cate-blanchett-meryl-streep-helen-mirren-lily-james.htmlTavasszal a sztárok is egyre jobban ragyognak. Bár az élénk színű szettek még nem kerültek elő a gardróbjukból, néhány igazán szuper ruhakölteményt láthattunk a héten. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája. TrendOrigoÁlomszép smink 40 felett is - Larion Oscar elárulja, mire figyelj odahttp://www.life.hu/trend/20150309-igy-sminkelj-40-felett-larion-oscar-tippjei.htmlHuszonévesen még gyönyörű lehet a smink nélküli arc, ám 40 felett nem árt megtanulni néhány trükköt, amivel szebbé teheted a bőröd. Larion Oscar sminkmester tippjei következnek. Trend--A hónap színe: a rózsaszínhttp://www.life.hu/trend/20150306-divat-es-trend-a-honap-szine-a-rozsaszin.htmlKi ne vágyna márciusban üde színekre, friss árnyalatokra a gardróbjában? Hamarosan vége a feketék, szürkék téli rémuralmának, és beköszönt a pasztellszínek, az élénk tónusok ideje. Ugyan nincs a legfrissebb trendszínek között a rózsaszín, mégis örök klasszikus. Mi imádjuk, és ez nem lesz másként ebben a szezonban sem. Mutatjuk is, mivel viseld!TrendThinkstockMost még sokkal szőkébb Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150308-kim-kardashian-meg-szokebbre-festette-a-hajat.htmlKim csütörtökön a párizsi divathéten debütált vadiúj, szőke tincseivel. Ám nem hagyta annyiban a dolgot, azóta ugyanis a párizsi hajmágusa még szőkített, nem is keveset a celebmami fürtjein. Trend--Divatbemutatón szexiskedik Tatár Csilla és Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150306-tatar-csilla-es-sarka-kata-a-daalarna-divatbemutatojan-szexiskednek.htmlSarka Kata és Tatár Csilla a Daalarna divatbemutatóján tették tiszteletüket péntek este a Millenárison. Természtesen most is übercsinosan.TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.