A fiatalabbik Moss lány is meghódítja a kifutókat

Forrás: www.style.com -
Kate Moss modell kifutó Párizs Lottie Moss Párizsi Divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párizsi divathéten debütált a szupermodell Kate Moss 17 éves féltestvére, Lottie. 

Átadja a kifutót kishúgának Kate Moss? A párizsi divathét hétfőjén, a Sonia Rykiel show kifutóján lejtett végig a 17 éves Lottie Moss. Nem kell félnie Kate-nek, a fiatal lány biztosan továbbviszi majd a Moss nevet a divatvilágban, ugyanis gyönyörű.

Forrás: www.style.com

Hol rejtegették eddig a szexi öcsit?

Rosie Huntington-Whiteley-ről kiderült, szuperdögös öcsikéje van. Toby Huntington-Whiteley kockahasától és csókos szájától teljesen elájultunk.

Lottie júliusban pózolt a Calvin Klein Jeansnek, 21 évvel azután, hogy világhírű nővére először állt modellt a márkának.

Így divatoznak a profik

A párizsi divathéten a divatbloggerek megmutatták, hogy kell felhívni magukra a figyelmet. Elképesztően csinos szettekben sétálnak a francia főváros utcáin. Inspirálódj innen!
Hanyag elegancia - A Zoolander színészei kifutón vonultakhttp://www.life.hu/trend/20150311-ben-stiller-es-owen-wilson-a-zoolander-a-trendkivuli-vigjatek-szineszei-kifuton-vonultak-a-parizsi.htmlÁprilisban kezdődik Ben Stiller és Owen Wilson következő filmjének forgatása. Ennek alkalmából vonultak a kifutón a színészek. Trend--Katalin hercegnő rózsaszín kabátban mutatta meg a pocakjáthttp://www.life.hu/trend/20150310-katalin-hercegno-szules-elott-egy-honappal-divatozott.htmlKatalin hercegnő ismét csinos szettben lépett nyilvánosság elé. TrendNorthfotoSzado-mazo dívaként pózol Zimány Linda - A modellt is elérte A szürke ötven árnyalatahttp://www.life.hu/trend/20150311-zimany-linda-modell-szadomazo-divakent-pozolt-ot-is-elerte-a-szurke-otven-arnyalata.htmlVadító képsorozat készült Zimány Lindáról. A legkihívóbb felvételeket a közöségi oldalán osztotta meg rajongóival a modell. Trend--Rába Tímea ultra szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20150310-raba-timea-modell-egykori-miss-hungary-szepsegkiralyno-valasztas-masodik-helyezettje-szexi.htmlAz egykori Miss Hungary szépségkirálynő-választás második helyezettje, megmutatta milyen amikor szexi szerelésben mutatja meg bájait egy háromgyermekes családanya.Trend--Álomszép smink 40 felett is - Larion Oscar elárulja, mire figyelj odahttp://www.life.hu/trend/20150309-igy-sminkelj-40-felett-larion-oscar-tippjei.htmlHuszonévesen még gyönyörű lehet a smink nélküli arc, ám 40 felett nem árt megtanulni néhány trükköt, amivel szebbé teheted a bőröd. Larion Oscar sminkmester tippjei következnek. Trend--Ez ám a szexi trió! Együtt pucérkodik Cara, Suki és Georgiahttp://www.life.hu/trend/20150308-suki-waterhouse-cara-delevingne-georgia-may-jagger-egyutt-pucerkodnak-a-vogue-ban.htmlSuki Waterhouse, Cara Delevingne és Georgia May Jagger már nagyon érzik a nyarat - a csajok egy szál bugyiban szexiznek az áprilisi Vogue-ban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.