Uma Thurman szupermodell édesanyja - Pont úgy néz ki, mint a lánya!

édesanya topmodell Uma Thurman Vogue hasonlóság lány London New York Harpers Bazaar Nena von Schlebrügge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nena von Schlebrügge szépsége nem csupán a Vogue fotósát bűvölte el, hanem később az egész világot. Nézd meg, mennyire hasonlít lányára, Uma Thurmanre!

Nena von Schlebrügge a Wikipédia szerint 1941-ben született Mexikóban egy svéd édesanya és egy német édesapa gyermekeként. A nem mindennapi szépségű lányra 14 éves korában figyelt fel a Vogue neves fotográfusa, Norman Parkinson, akinek hála szinte azonnal beindult a fiatal Nena modellkarrierje.

Fotó: John Rawlings

1957-ben Londonba költözött, a következő évben pedig már New Yorkot hódította meg. A lány, akit a világhírű Ford modellügynökség szerződtetett, olyan híres divatmagazinokban szerepelt, mint a Vogue, a Harper's Bazaar, az ötvenes és a hatvanas években igazi topmodellként tartották számon.

1964-ben esküdött örök hűséget első férjének, Timothy Learynek, házasságuk azonban nem tartott tovább egy évnél, 1965-ben elváltak. Második férjéhez, Uma Thurman későbbi édesapjához 1967-ben ment hozzá. Uma, aki 1970-ben született meg a házaspár második gyermekeként, nem csupán külsőre hasonlít kísértetiesen gyönyörű édesanyjára: a színésznő szintén modellként kezdte pályafutását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.