Fekete démonnak öltöztek a világsztárok Alexander McQueen tiszteletére

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Kate Moss Alexander McQueen Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön este tartották Londonban az Alexander McQueen: Savage Beauty kiállítást, ahol természetesen az elhunyt divattervező legismertebb rajongói is tiszteletüket tették. Abszolút az éjfekete volt az est színe, lássuk, miben pompázott Kate Moss, Victoria Beckham és a többiek!

Kate Moss

A modell vitte a prímet ebben az igen áttetsző csipkecsodában. Ajánlanánk ezt a szettet Kim Kardashian figyelmébe - így kell sakkozni az anyagokkal és az átlátszó ruha alá vett fehérneműkkel. Bravó, Kate!

Forrás: AFP/Justin Tallis

Naomi Campbell

Az áttetsző anyag Naominál is megvolt, ő tollakkal spékelte meg a dolgot. A ruha hátrésze egyébként teljesen nyitott, és remekül is állt a modellnek.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Poppy Delevingne

Ismét egy igen sokat sejtető ruha, ami nem lett közönséges. A magas derekú mamabugyi tökéletes választás egy ilyen ruha alá, persze csak ha az embernek ilyen alakja van.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Victoria Beckham

Beckhamné ruhája nagy kedvencünk, persze csa ha eltekintünk a divattervező megszokhatatlan arckifejezésétől és attól, hogy a kelleténél talán kicsit jobban felpolcolta a kebleit.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Salma Hayek

A ruha álomszép, a bogyros frizurára azonban már nem mondanánk ugyanezt.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Beatrix hercegnő

A sztárok mellettt a hercegnő is tiszteletét tette a partin, méghozzá egy felsliccelt szmokingruhában.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Ki volt a legcsinosabb?

Műszempilla: igazi pluszpont a külsődnek - így válaszd ki a tökéletesethttp://www.life.hu/trend/20150312-muszempilla-kerdesben-szakertoket-kozmetikust-szempilla-stylistot-kerdeztunk.htmlKorábban úgy gondoltunk a műszempillára, mint egy abszolút mesterkélt sminkelemre, ami ráadásul kényelmetlen is. Ám a legújabb technikák erre rácáfolnak: egy szépen felépített pillasor teljesen természetes hatást kelt, a viselőjének olyan, mintha ott sem lenne, ráadásul éveket fiatalít. Két magyar szempillamágust kérdeztünk trendekről, technikákról és tévhitekről.Trend--Milyen legyen a cicaszem 2015 tavaszán? Már mutatjuk is!http://www.life.hu/trend/20150309-larion-oscar-sminkmester-elmondja-milyen-legyen-a-cicaszem-2015-ben.htmlNincs klasszikusabb szemfestési technika a cicaszemnél, ám minden szezonban másként készül a trendi szemsmink. Hogy milyen a tökéletes cicaszem 2015 tavaszán? Larion Oscar sminkmester, a Jónő Team oszlopos tagja elárulja. TrendThinkstockMost még sokkal szőkébb Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150308-kim-kardashian-meg-szokebbre-festette-a-hajat.htmlKim csütörtökön a párizsi divathéten debütált vadiúj, szőke tincseivel. Ám nem hagyta annyiban a dolgot, azóta ugyanis a párizsi hajmágusa még szőkített, nem is keveset a celebmami fürtjein. Trend--Kate Moss még nem unja - sosem látott meztelen fotóra bukkantunkhttp://www.life.hu/trend/20150304-kate-moss-egy-2012-es-foton-pucerkodik.htmlAz angol modell nem tartozik a szégyenlős lányok közé, de ez nem is baj: most előkerült Kate-ről egy 2012-es fotó, amin természetesen meztelen. Máris mutatjuk!Trend--Mi kerül az ajakra 2015 tavaszán? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150305-larion-oscar-sminkmester-elarulja-milyen-ruzs-a-trend-2015-tavaszan.htmlJólesik egy kis szín a téli szürkeség után. Ha nem szeretsz órákig sminkelni reggelente, akkor is van megoldás: egy mámorító színű ajakrúzs mindig feldobja a megjelenésedet. Larion Oscar sminkmester, a Jónő Team oszlopos tagja elárulta nekünk, milyen színek hódítanak idén tavasszal. TrendOrigo3 sminkeszköz, ami minden neszesszerbe kell 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150302-3-sminkeszkoz-ami-minden-neszeszerbe-kell-2015-tavaszan.htmlHa egész nap rohansz, és nincs kedved egy sminkcuccokkal teli neszesszert cipelni, akkor szűkítsd le a kört: íme 3 pipere, ami minden női táskába kell idén tavasszal.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.