Heidi Klum iszonyúan kiakadt a fehérneműjében pózoló modelleken

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
fehérnemű felháborodás modell Twitter kollekció Buckingham-palota Egyesült Királyság II. Erzsébet brit királynő Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell neve alatt futó fehérneműkollekcióban fotóztak három piszkafa modellt az Egyesült Királyság legismertebb látványossága, a Buckingham-palota előtt. Nem csoda, hogy Heidi Klum felhúzta magát.

Heidi Klum nem akar semmi fehérneműs pózolás elrontója lenni, kiváltképp, ha éppen az ő kollekciójáról van szó. Ám hogy mindez a Buckinham-palota előtt történjen, azt már a 41 éves szupermodell sem hagyhatta szó nélkül.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A hétvégén került fel a világhálóra egy fotó, amelyen három pálcikaharcos modell bújik össze bájosan II. Erzsébet királynő otthona előtt, méghozzá Heidi saját nevével fémjelzett, nemrég piacra dobott fehérneműkollekciójának darabjaiban. Íme, a fotó:

Forrás: Twitter/Heidi Klum

Mutasd a bugyidat, megmondom, ki vagy!

Sportos sort? Vagy szexi tanga? Kedvenc fehérneműd többet is elárult rólad, mintsem gondolnád - tudd meg ide kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.