Konkoly Ági fotózás fotósorozat Miss Universe Hungary szexi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2012-es Miss Universe Hungary győztese már készül a nyárra, ezért szexi bikiniket próbált. 

Konkoly Ági – aki nemrég esküvőiruha-próbán járt – partnerével, Józsi György volt ferencvárosi futballistával érkezett a bikinifotózásra.

/1503/Szexi201532410619

Az elkészült képek bizonyítják, Ági ugyanolyan gyönyörű, mint 2012-ben volt, amikor a Miss Universe Hungary szépségkirálynő címet elnyerte. A fotózáson a smink és a haj elkészítése után több óra pörgős munka következett.

"A modellkedés a közhiedelemmel ellentétben nem könnyű munka. Nemcsak a tökéletes alak, hanem a pózolás és a kitekert testhelyzetek kitartása is heti többszöri fitneszedzést kívánnak" – mosolygott Ági.

Iszak Eszti becsavarodotthttp://www.life.hu/trend/20150318-iszak-eszti-musorvezeto-hosszu-szoke-hajat-gondorre-cserelte.htmlA műsorvezető különleges frizurával rukkolt elő közösségi oldalán.Trend--Johnny Depp exe egyre slamposabbhttp://www.life.hu/trend/20150318-johnny-depp-szinesz-exe-vanessa-paradis-szineszno-egyre-slamposabb-mar-csak-arnyeka-egykori.htmlVanessa Paradis úgy tűnik, még mindig nincs túl a szakításán Johnny Depp-pel, vagy az is lehet, már egyáltalán nem érdekli, hogyan fest, mert a legutóbb róla készült fotókon úgy néz ki, mint egy lepukkant turista.Trend--Bevállalta! Smink nélkül került címlapra D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/trend/20150318-d-toth-kriszta-musorvezeto-bevallalta-a-smink-es-retusalas-nelkuli-cimlapot-az-egyik-noi-magazin.htmlEgyedülálló címlappal rukkolt elő az egyik női magazin. Magyarországon először jelent meg olyan címlap, amelyen magyar sztár vállalta, hogy smink és retusálás nélkül mutatja meg az arcát.TrendOrigoTökéletes testtel várja a nyarat Csobot Adél: Szexi fotó!http://www.life.hu/trend/20150322-csobot-adel-az-x-faktor-felfedezettje-nagyon-varja-mar-a-nyarat-instagram-oldalara-posztolt.htmlAdél igazán kiélvezi a tavaszt és a szép időt. Szuper alakját pedig Instagram-oldalán mutatja meg követőinek.TrendOrigoAkarjuk ezt egyáltalán látni? Nagytotált posztolt fenekéről Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20150322-miley-cyrus-enekesno-lefotozta-a-feneket-es-feltette-az-instagramjara.htmlMiley Cyrustól szinte már semmi sem meglepő. Ezt valószínűleg ő is tudja, azért próbálja mindig felül, vagyis inkább alulmúlni önmagát. Így tett most is.Trend--Félmeztelenül állt modellt a szuperdögös Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20150321-alessandra-ambrosio-a-victorias-secret-modellje-felmeztelenul-allt-kamera-ele.htmlA Victoria's Secret 33 éves angyalkája Malibun szexiskedett. A brazil szépség egy félmeztelen fotósorozathoz állt modellt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.