szemfesték smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a füstös szem még mindig nagy sláger, a téli hideg után tavasszal több kedvünk van a színekhez, az élénkebb árnyalatokhoz, az üde tónusokhoz. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mi is kerül a szemhéjra idén tavasszal. 

Izgalmas színek, árnyalatok

Itt a tavasz, tombolnak az új színek! Friss nőiesség, játékos bujaság jellemzi a tavaszi trendeket. Igazán érzéki ez a sokféle pasztell árnyalat és a holografikus, vibráló tónus. Hangsúlyos a finoman újító rózsaszín, az élénk korall, az ártatlan barack és az aranyló barack, a türkiz titokzatossága. De a mindenhez jól illeszkedő bézs, a fagyos fehér, a szilvakék, a szürkék, a bronz, arany, pezsgő árnyalatok, a sziporkázó levendulalila, a mentazöld, a lime, az égszínkék, a kékeslilák, valamint előremutatóan a tengerészkék. És persze itt vannak még fekete helyett a barna különböző árnyalatai!

1. MAC 14.400 forint, 2. Catrice, 3. Lancome 19 font, 4. Miss Sporty 1,99 font, 5. Guerlain, 6.Rimmel, 7. L'Oréal 3.599 forint

Kombináld a textúrákat!

Nagyon izgalmas kombinálni a fényes és matt textúrákat. Egyéniség kérdése, ki melyiket részesíti előnyben, de bőséges a választék. Ha friss hatást szeretnél, akkor a holografikus pasztell árnyalatokat válaszd. Ha komoly a helyzet és tárgyalásra, állásinterjúra igyekszel, akkor a matt színekre voksolj. Ha az alkalom megkívánja a pompát, ebben az esetben a fényesebb textúrákat alkalmazd.

Szemhéjkrém: az adu ász

Személy szerint én imádom a szemhéjkrémeket, szeretem a textúra természetes fényét és tartósságát. Eszméletlen bőséges ezen a téren is a választék, akár matt, akár fényes változatot szeretnél. A finom matt textúrák ideálisak szemhéjbázisként is. Ha esetleg úgy érzed, a szemhéjpúder önmagában feltéve nem elég tartós, tedd alá a szemhéjkrémet és ebbe ültesd a por állagú szemhéjpúdert. Nemcsak tartós, hanem intenzívebb is lesz tőle a sminked! De használhatod együtt is a matt valamint a fényes szemhéjkrémeket az izgalmasabb eredmény elérése érdekében.

1. Estée Lauder 24 dollár, 2. Color Tattoo 2.199 forint, 3. Rimmel, 4. Guerlain, 5. Clinique 17 dollár, 6. MAC 6.100 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.