Péterfy Bori and Love Band szexi bugyi dögös Péterfy Bori énekesnő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nemcsak hangjával, hanem vagány stílusával is a színpadra irányítja a rajongók figyelmét.

Bori a színpadon mindig a dögös, erős amazon vonalat képviseli, amiért imádjuk. Az énekesnőben élő őserőt egy fotón is sikerült megörökíteni. Nekünk a Flashdance című film jutott eszünkbe erről a képről.

Forrás: Instagram/Péterfy Bori

Színésznőként is bizonyított Bori

Péterfy Bori a Terápia című nagy sikerű sorozat második évadjában gyermekre vágyó ügyvédnőt alakít, amelyről a Life.hu-nak ITT mesélt.
Dögös fotósorozattal lepte meg rajongóit Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20150325-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-szexi-szerelesben-pozolt-szuletesnapja-alkalmabol.htmlAz énekesnő 24. születésnapja alkalmából szexi fotósorozattal örvendeztette meg rajongóit. Trend--Beyoncé cipőtervezőnek állthttp://www.life.hu/trend/20150324-beyonce-enekesno-popdiva-cipotervezonek-allt-giuseppe-zanotti-a-hires-olasz-cipotervezovel.htmlÚjabb celeb lép be a desingerek világába. Giuseppe Zanotti, a híres olasz cipőtervező jelentette be a nagy hírt: Beyoncéval dolgozik együtt. Trend--Ultraszexi fotón villantotta meg tökéletes alakját Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150324-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-ultraszexi-foton-pozolt-testhez-simulo-ruhaban.htmlTesthez simuló ruhában feszít Sarka Kata az egyik magazin címlapján, amelyen az elegáns stílus sem tudta elrejteni a kétgyermekes édesanya hosszú lábait és csodás testét. Trend--Extrém hajszínre váltott Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/trend/20150323-varkonyi-andi-a-tv2-hiradosa-extrem-hajszinre-valtott-narancssarga-lett-es-hosszu-a-haja.htmlA TV2 visszafogott híradósa radikálisan megváltoztatta frizurája színét és hosszát.Trend--Szexi bikinis fotókon pózolt Konkoly Ágihttp://www.life.hu/trend/20150323-konkoly-agi-a-2012-es-miss-universe-hungary-gyoztese-szexi-bikinis-fotokon-pozolt.htmlA 2012-es Miss Universe Hungary győztese már készül a nyárra, ezért szexi bikiniket próbált. Trend--Iszak Eszti becsavarodotthttp://www.life.hu/trend/20150318-iszak-eszti-musorvezeto-hosszu-szoke-hajat-gondorre-cserelte.htmlA műsorvezető különleges frizurával rukkolt elő közösségi oldalán.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.