A férfiak szerint Emma Watson a világ legmenőbb csaja

Forrás: AFP/Ben Stansall -
színésznő szavazás Taylor Swift kim kardashian Emma Watson Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ask Man idén is összeszedte a világ legmeghatározóbb nőinek listáját: úgy látszik, Emma Watson nagy hatást gyakorol a világra, hiszen őt szavazták meg az év legkiemelkedőbb celebnőjének.

A tavaly még csak ötödik helyen végző Emma Watson a százas listán ezzel olyan neveket utasított maga mögé, mint Beyoncé, Kim Kardashian és Taylor Swift.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Milyen szempontok szerint állítják össze a listát? Azokat a tulajdonságokat nézik, amelyeket egy férfi vonzónak talál egy nőben, mint például a humort, vagy a karriert. James Bassil az Ask Man egyik szerkesztője így fejtette ki a „legmeghatározottabb nők" címkéjét: "Érdekesek, dinamikusak, jó ízlésük van, és persze jó beszélgetőpartnerek."

Emma Watson még a királynőnek is megfelelne

A színésznő annyira meghatározó személyiség, hogy még a királyi család is felfigyelt rá. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, maga Harry herceg érdeklődik Ms. Watson iránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.