színésznő szerep ronda csúfság Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Duna World TV éjszakai, Rúzs és selyem című műsora látogatóban járt Pikali Gerdánál, aki megmutatta, milyen módszerrel csúfította el magát és változott át rút nővé.

A színésznő, Tamási Áron: Énekes madár című színművének előadása miatt változtatta meg drasztikusan a külsejét, aminek a folyamatát most meg is mutatta a műsorban. Az biztos, hogy Rékasi Károly nem ebben a maskarában szeretet bele Pikali Gerdába, mert rövid hajjal és vastag szemöldökkel nem egy szívderítő látvány, persze egy szerep kedvéért a szép színésznő, ezek szerint mindenre képes.

Forrás: Facebook/Új Színház Budapest
5 kérdés a szépségről: Kovács Katihttp://www.life.hu/trend/20150326-5-kerdes-a-szepsegrol-kovacs-kati-kajakos.htmlRengeteget sportol, emellett egy pár hónapos kislány büszke édesanyja. De vajon mennyi ideje van arra, hogy odafigyeljen a bőre ápolására? A Life.hu sorozatában ezúttal a háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kovács Kati mesél szépségtitkairól. Trend--Kiszel Tündének nem jött be a pumpáláshttp://www.life.hu/trend/20150330-kiszel-tundenek-mediaszemelyisegnek-nem-jott-be-a-szajpumpalas-amit-a-tv2-aktiv-adasaban-probalt-ki.htmlKiszel Tünde egy különleges készüléket tesztelt, azonban a többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült igazi vákumot képeznie, így a hatás elmaradt.Trend--Miranda Kerr pucéran reklámozza a természetes bőrápolásthttp://www.life.hu/trend/20150330-miranda-kerr-modell-meztelenul-reklamozza-a-termeszetes-borapolast.htmlMiranda Kerr a természetes bőrápolás híve és még a felsőjét is ledobta, hogy felkeltse a figyelmet ennek fontosságára.TrendAFPTe jó ég, Madonna felöltözött! Így gáláztak a sztárok az iHeartRadio díjátadójánhttp://www.life.hu/trend/20150330-igy-divatozott-az-iheartradio-dijatadojan-madonna-taylor-swift-jennifer-hudson-iggy-azalea.htmlMindössze második alkalommal adták át az iHeartRadio meglehetősen fiatal nemzetközi zenei díjátadó elismeréseit Los Angelesben, amely kedvenc hölgysztárjainknak remek alkalomnak bizonyult divatozni egy keveset. Mutatjuk, kinek hogyan sikerült.Trend--Tökéletes genetika a köbön - a modellvilág legsikeresebb testvérpárjaihttp://www.life.hu/trend/20150325-sikeres-testverparok-a-modellvilagban-axente-vanessa-kate-moss.htmlMázli, ha egy családban van egy világhírű modell, ám az már különösen jó genetikára utal, ha egy testvérpárnak is van helye a szakmában. Íme néhány páros, akik egészen biztosan a fantasztikus géneknek köszönhetik a sikert. Trend--Bréking! Kim Kardashian ismét barna letthttp://www.life.hu/trend/20150327-kim-kardashian-haja-ismet-barna-lett.htmlEz nem tartott sokáig: alig három héttel a nagy hajszínváltás után ismét sötétbarna tincsekkel kapták lencsevégre a valóságshow-sztárt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.