Jean Paul Gaultier Givenchy Gucci Prada Yves Saint Laurent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ti is szeretitek a kényelmes és laza boyfriend és over-size ruhákat? Ne lepődjetek meg, ha a pasik pedig hamarosan girlfriend darabokba bújnak.

Egyre több tervező bújtatja női ruhákba a modelljeit. A Gucci legutóbbi bemutatóján Milánóban a férfi modelleket hosszú hajjal, lágy esésű női ruhákban, míg a nőket maszkulin külsővel és férfias ruhákban küldte kifutóra. A többi nagy márka is beszállt az új trend kialakításába. Yves Saint Laurent, Prada és Givenchy – csak néhány név, akik szintén szoknyákat, magassarkú cipőket, elegáns sifon blúzokat képzelnek el a férfiak ruhatárába.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az élen természetesen Jean Paul Gaultier művészete áll, kétségtelenül ő a legbátrabb és legformabontóbb tervező, aki minden lehetséges szabályt áthág. Számára nincsenek tabuk."A fizikailag különböző emberek mindig is vonzottak" – nyilatkozta a tervező, aki ruhakölteményeinek bemutatására rendszeresen felkér különleges személyiségeket, mint például Conchita Wurst és Beth Ditto énekeseket vagy Rossy de Palma spanyol színésznőt.

Párizsban szerdán nyílik nagyszabású kiállítás Gaultier darabjaiból. Ott lesz például Madonna legendássá vált csúcsos melltartója, a híres férfiszoknya, és az antikomformista művész színpadi jelmezei.

Szuper sminktrükk áprilisra – ezt ki kell próbálnod!http://www.life.hu/trend/20150331-larion-oscar-szuper-sminktrukk-aprilisra-ezt-ki-kell-probalnod.htmlJohnny Depp lánya díva letthttp://www.life.hu/trend/20150401-lily-rose-depp-johnny-depp-es-vanessa-paradise-lanya-diva-lett.htmlTeszteld magad: Felismered a népszerű filmes karaktereket a szőrzetükről?http://www.life.hu/trend/20150401-hires-filmes-karakterek-felismerhetoek-a-hajukrol.htmlDukai Regina hatalmas dudákkal pózolthttp://www.life.hu/trend/20150331-dukai-regina-modell-hatalmas-mellekkel-pozolt-egy-kulonleges-nyomasu-polonak-koszonhetoen.htmlNem modell, mégis az ő bikinis képéért rajong most a fél világhttp://www.life.hu/trend/20150331-rachel-hollis-blogger-es-edesanya-bikinis-fotojaert-rajong-most-a-fel-vilag.html5 kérdés a szépségről: Kovács Katalinhttp://www.life.hu/trend/20150326-5-kerdes-a-szepsegrol-kovacs-kati-kajakos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.