5 kérdés a szépségről: Regős Lili

Fotó: Kiss Roland, Facebook/Regős Lili Fanpage -
fashion week Regős Lili szépségápolás smink bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű fitneszbajnok azt már többször bebizonyította, hogy az alakja tökéletes, ám az edzésen és az étkezésen kívül a bőrápolásra is nagy gondot fordít. A Life.hu sorozatában Regős Lili mesél szépségtitkairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Ő a természetességet részesíti előnyben a szépségápolásban, de rengeteg hasznos tippet és tanácsot kaptam tőle. Imádom például a mézes-citromos-tengeri sós bőrradírt!

Fotó: Kiss Roland, Facebook/Regős Lili Fanpage

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Rengeteg vízet iszom, ezáltal folyamatosan hidratált marad a bőröm. Arctonik, hidratáló krém és a finomszemcsés bőrradírral való arcradírozás a napi arcápolási rutinom része. Hétköznapokon ritkán sminkelem magam, ha mégis, akkor este természetesen sminklemosóval távolítom el az összes festéket az arcomról.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Az ajakbalzsamom, a kézkrémem és a kakaóvajas testápolóm.

Forrás: Regős Lili

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Ha nem iszik elég folyadékot, túlzásba viszi a napozást/szoláriumozást. A sminktetoválást, ebből is főként a szemöldöktetoválástsem tartom jó döntésnek...

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Mivel mindig magamnak készítem el a sminkemet, tudom mi áll jól nekem, ezért nem szívesen változtatok. Megvannak a bevált termékeim, az élénk, vidám színű rúzsoktól viszont könnyen elcsábulok:-)

Life.hu tipp

A 27 éves Regős Lilit választották már a világ legjobb testű fitneszmodelljévé. A Life.hu korábban kifaggatta őt az elért sikereiről, étkezéséről, edzéseiről. Ha kíváncsi vagy arra, melyek Lili legjobban bevált praktikái, kattints IDE!

5 kérdés a szépségről: Kovács Katalinhttp://www.life.hu/trend/20150326-5-kerdes-a-szepsegrol-kovacs-kati-kajakos.htmlRengeteget sportol, emellett egy pár hónapos kislány büszke édesanyja. De vajon mennyi ideje van arra, hogy odafigyeljen a bőre ápolására? A Life.hu sorozatában ezúttal a háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kovács Katalin mesél szépségtitkairól. Trend--5 kérdés a szépségről: Nagy Adrihttp://www.life.hu/trend/20141018-5-kerdes-a-szepsegrol-nagy-adri-a-joban-rosszban-szinesznoje-enekesno.htmlNagy Adrira a Megasztárban figyelt fel az ország igazán, a gyönyörű énekesnő azóta is ezerrel pörög. Nemrég új kihívás elé került: ő vette át Szabó Zsófi szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban. A Life.hu-n ezúttal Adri mesél szépségtitkairól.Trend--5 kérdés a szépségről: Czippán Anetthttp://www.life.hu/trend/20150120-5-kerdes-a-szepsegrol-czippan-anett-a-mokka-es-a-fem3-cafe-musorvezetoje.htmlMost már Czippán Anettel ébredünk reggelente, hiszen a FEM3 Café mellett ő lett a Mokka egyik műsorvezetője is. Már kora reggel hihetetlenül friss, lendületes, a bőrén meg sem látszik a koránkelés. A Life.hu sorozatában ezúttal a csinos fiatal tévést faggattuk szépségtitkairól. Trend--5 kérdés a szépségről: Zsédahttp://www.life.hu/trend/20140821-5-kerdes-a-szepsegrol-zsedenyi-adrienn-zseda.htmlMakulátlan bőr, örökké tökéletes smink, természetes külső: Zsédenyi Adrienn mindig csúcsformában van. Így nem is csoda, ha kíváncsiak voltunk arra, mit tesz a gyönyörű hangú magyar énekesnő a külsejéért. A Life.hu sorozatában ezúttal Zséda mesél szépségtrükkjeiről.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20141030-5-kerdes-a-szepsegrol-toth-gabi-az-x-faktor-mentoranak-szepsegtrukkjei.htmlAz X-Faktor egyetlen női mentora folyamatosan pörög: rohangálás próbákra, felvételekre, eközben pedig fellépései is jócskán akadnak. De ilyen feszített életvitel mellett is fontos, hogy odafigyeljen a bőrápolásra - a Life.hu sorozatában ezúttal Tóth Gabi mesél szépségtrükkjeiről. Trend--5 kérdés a szépségről: Szinetár Dórahttp://www.life.hu/trend/20141110-5-kerdes-a-szepsegrol-szinetar-dora-szineszno-mesel-szepsegapolasrol.htmlSokat változott az utóbbi időben a magyar színésznő: fiúsra vágatta a haját, lényegesen merészebb lett a sminkelés terén, és remekül érzi magát. A Life.hu sorozatában ezúttal Szinetár Dóra szépségtrükkjeiről olvashattok.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.