fehérnemű modell fotó Ireland Baldwin Alec Baldwin Kim Basinger karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin és Kim Basinger 19 éves lánya tovább építgeti a modellkarrierjét. Ezúttal szinte minden ruhát ledobott, hogy megmutassa tökéletes alakját.

Ireland Baldwin néhány évvel ezelőtt csöppent bele a modellvilágba: akkor rögtön a leghíresebb modellügynökség csapott le rá. Azóta több divatfotón is látthattuk meglehetősen alulöltözve.

Forrás: Instagram/ Ireland Baldwin

Ezúttal egy fehérneműs fotózáson mutatta meg nőiesen sportos alakját. A művészi fekete-fehér fotókat Tyler Kandel készítette, és az Instagram oldalán is közzétette őket a modell.

Forrás: Instagram/ Ireland Baldwin

Nadrág nélkül ment utcára Rihanna http://www.life.hu/trend/20150402-rihanna-enekesno-nadrag-nelkul-ment-utcara.html Azt már régóta tudjuk, hogy Rihanna egyáltalán nem szégyenlős, azt viszont mégis túlzásnak találjuk, hogy ezúttal csak egy rövid kabátkában, nadrág nélkül lépett ki az utcára. Trend -- Karl Lagerfeld macskája egymilliárd forintot keresett tavaly http://www.life.hu/trend/20150402-karl-lagerfeld-choupette-nevu-macskaja-1-milliard-forintot-keresett-tavaly.html A híres divattervező macskájának, Choupette-nek eddig sem lehetett oka panaszra: külön szobalánya, ezüst tálja és saját Louis Vuitton táskája is van. Luxuskiadásainak számláit úgy tűnik, ezentúl saját maga is kifizetheti. Trend Origo Marion Cotillard újabb oldalát mutatta meg http://www.life.hu/trend/20150402-marion-cotillard-francia-szineszno-ekszereket-tervez-a-chopard-luxus-markanak.html Marion Cotillard-ról már korábban is tudtuk, hogy sok mindenhez ért: amellett, hogy rendkívül tehetséges színésznő, stílusikon, kiváló énekes és még dalszövegeket is ír. Most megint egy újabb oldaláról ismerhettük meg. Trend -- Döbbenetes! Női ruhákat terveztek férfiaknak http://www.life.hu/trend/20150401-ferfiaknak-terveztek-noi-ruhakat.html Ti is szeretitek a kényelmes és laza boyfriend és over-size ruhákat? Ne lepődjetek meg, ha a pasik pedig hamarosan girlfriend darabokba bújnak. Trend AFP Mihalik Enikő mellbimbója újabb magazint hódított meg http://www.life.hu/trend/20150401-mihalik-eniko-modell-ujra-mellbimbot-villantott.html Ezúttal a francia Numéro magazin áprilisi számának divatanyagára kérték fel Mihalik Enikőt. Az eredmény szuper lett: szexi, igazán forró nyári képek készültek. Trend -- Bepucsított Katie Price http://www.life.hu/bulvar/20150402-katie-price-televizios-bemondo-bepucsitott-a-csaladi-nyaralason.html Nagyon jól sikerült Katie Price nyaralása. Őrült hangulatában pedig még egy pucsítást is megengedett magának a parton. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.