Ő aztán tud, de nagyon! Rita Ora emlékezetes villantásai

fashion week Stílus2015 stílus énekesnő Rita Ora villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Ora külseje mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Kevés olyan díjátadó vagy vörös szőnyeges esemény van, ahol nem vonja magára a figyelmet, villantásban pedig vérprofi - mutatjuk is, ő hogyan csinálja.

Szende lányka hófehérben

A kezdetekkor Rita még nem érezte kötelezőnek, hogy dekoltázst vagy combot villantson. Ebben a hófehér ruhában bebizonyította, hogy egy deréktájon csupasz ruciban is lehet egy nő őrülten szexi.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Mutasd a combfixed!

Mutatott is, meg nem is - Rita az iHeartRadio Jingle Ball-on egy felül igencsak zárt, ám a combjaiból sokat mutató darabban hódított.

Forrás: AFP/Brad Barket

Combvillantás, csak romantikusan!

A művésznő a 2013-as MTV Video Music Awards díjátadón mutatta be, hogyan is kell egy romantikus Alexandre Vauthier ruhát dögössé varázsolni.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Klasszikusan, feketében

Ritán egy egyszerű, fekete ruha is őrülten jól mutat - persze ehhez kell egy magasan felsliccelt darab némi dekoltázzsal - Rita a 2013-as MTV European Music Awards-on viselte ezt az estélyit.

Forrás: AFP/John Thys

Ezt a színt nem lehet megunni

Egy évvel később Rita az MTV Movie Awards-ra ismét egy fekete kreációt választott, méghozzá tengermély dekoltázzsal. Neki még ezt is megbocsátjuk!

Forrás: AFP/Michael Buckner

Ha Rita mellélő

A 2014-es MET-gálára a világsztár egy nagy durranással készült, ám a Donna Karan ruha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Forrás: AFP/Larry Busacca

A végeredmény? Egy kényelmetlen szett, amire minden lépésnél oda kellett figyelni.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Hódíts tűzpirosban!

De az énekesnő nem unta meg a sok-sok villantást: a 2014-es MTV Video Music Awards-ra is egy Donna Karan darabot választott.

Forrás: AFP/Jason Merritt

És láthatóan itt is élvezte, hogy megmutathatja tökéletes alakját.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Villantás a színpadon

Ha már a tűzpirosnál tartunk, Rita a színpadon is imádja megmutatni, amit kell. Ebben a szettben például hozta a formáját.

Forrás: AFP/Adam Bettcher

Így kell ezt csinálni!

De hiába a magasan felsliccelt ruhák és a mély dekoltázsok, Rita az idei Vanity Fair afterpartin oldotta meg a legjobban azt, hogy minden szem rá szegeződjön. A ruha bombasztikusan állt rajta, és abszolút Rita Orá-s volt - kevés sztáron tudnánk ezt elképzelni.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain
Ki vagy te, Rita Ora?http://www.life.hu/trend/20150407-mibol-lett-a-cserebogar-ki-is-az-a-rita-ora.htmlSeperc alatt nemcsak világhírű énekesnő lett Rita Orából, de a divatvilág is a lábai előtt hever. Tudj meg minél többet napjaink egyik legmenőbb, mindössze 24 éves ikonjáról!Trend--Heidi Klum és Rita Ora abszolút bugyi nélkül - Így buliztak a sztárok az Oscar utánhttp://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-igy-buliztak-a-sztarok-az-oscar-utan.htmlMár vége az Oscar-gálának, de a sztárok még csak most kezdik a bulizást! A két legnagyobb afterpartiból az egyiket Elton John rendezi, a másikat a Vanity Fair, ezekre pedig olyan sztárok, celebek is hivatalosak, akiknek esélyük sincs bejutni az Oscarra. Összeválogattuk az idei mezőny legszínesebb kreációit.TrendOrigoSminkelj úgy, mint Rita Ora!http://www.life.hu/trend/20150407-smink-es-divat-sminkelj-ugy-mint-rita-ora.htmlRita Ora fénysebességgel lett stílusikon, ám nemcsak az öltözködés terén érdemes általa inspirálódni: a sminkekben is imád kísérletezni, követi a trendeket, de nem veti meg a klasszikus technikákat sem. Lesd el a trükkjeit - Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan!Trend--Levágatta a haját Rita Orahttp://www.life.hu/trend/20140225-rita-ora-brit-enekesno-levagatta-hajat.htmlRövidebb, pimaszabb és dögösebb lett az énekesnő frizurája.TrendOrigoLecsúszott drogfüggővé változott Rita Orahttp://www.life.hu/news/20150402-rita-ora-drogfuggot-jatszik-uj-filmjeben.htmlRita Ora már feltűnt egy-egy filmben, például A szürke ötven árnyalatában néhány percre. Most Jake Gyllenhaal új filmjében bizonyít színésznőként. News--Fehérneműben bulizott Rita Orahttp://www.life.hu/trend/20140512-rita-ora-fehernemure-vetkozott-fellepese-alatt-egy-londoni-klubban.htmlFellépés közben, a show részeként vetkőzött le bugyira és melltartóra az énekesnő.Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.