Sarah Jessica Parker csillámporos Manolo Blahnikban tündökölt

Manolo Blahnik csillogás Sarah Jessica Parker cipő Carrie Bradshaw csillám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York sztárja hű maradt a szerepéhez, és akárcsak Carrie Bradshaw a filmben, Sarah is csodás cipellőben ejtette ámulatba a járókelőket, amikor megjelent a Manolo Blahnik cég irodájánál.

SJP biztos, hogy nem csak udvariasságból húzta fel a különleges lábbelit a tárgyalásra, hanem tetszik is neki a különlegesen csillámló cipellő. A lesifotósok azonnal megörökítették a a színésznő lábát, aki nagy mosollyal villantotta meg Manolo Blahnikját.

Forrás: Northfoto

Tündéri fotó a színésznőről

Megmutatta nagyfiát Sarah Jessica Parker. A tündéri fotót a Life.hu cikkében nézheted meg.
Sportos, csinos, kényelmes - menő lapos cipők tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150326-sportos-csinos-kenyelmes-meno-lapos-cipok-tavaszra.htmlA tűsarkúnál nincs szexibb lábbeli, ám vannak helyzetek, amikor nem árt valami kényelmes, de azért csinos vagy legalábbis divatos cipellő. Idén is van miből válogatni - máris mutatjuk!TrendThinkstock5 kérdés a szépségről: Regős Lilihttp://www.life.hu/trend/20150403-5-kerdes-a-szepsegrol-regos-lili-fitneszmodell.htmlA gyönyörű fitneszbajnok azt már többször bebizonyította, hogy az alakja tökéletes, ám az edzésen és az étkezésen kívül a bőrápolásra is nagy gondot fordít. A Life.hu sorozatában Regős Lili mesél szépségtitkairól. Trend--Gyilkos testet villantott Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20150405-a-victorias-secret-modell-alessandra-ambrosio-szexi-bikinis-testet-villatott.htmlMilyen is lehetne a teste egy Victoras' Secret modellnek, ha nem brutálisan jó?! Alessandra Ambrosio meg is mutatta.Trend--Frissítsd fel és tedd ragyogóvá az arcod a tökéletes pirosítóval!http://www.life.hu/trend/20150402-larion-oscar-sminkmester-tippjei-pirosito-vasarlashoz.htmlA smink egyik fontos eleme az arcpirosító: szebbnél szebb színekkel adhatsz új színt az arcodnak, és frissé, üdévé varázsolhatod a megjelenésedet. Larion Oscar sminkmester most segít rátalálni a legideálisabb darabokra. TrendThinkstockMelleket villantott Cinthya Dictator - meg orrpiercinget ishttp://www.life.hu/trend/20150405-cinthya-dictator-megmutatta-melleit-es-orrpiercingjet.htmlCinthya Dictator megmutatta magát! Extra barnán, hatalmas dekoltázzsal és még egy orrpiercinget is magára kapott.Trend--Lopd el a pasidtól, és tedd stílusossá - ing nélkül nincs stílusos tavaszi ruhatár!http://www.life.hu/trend/20150404-tavaszi-ingmania-3-stilus-amit-szerezz-be.htmlSok nő úgy gondolja, az ingeket meghagyja inkább a férfiaknak, ez azonban nagy hiba - az ing ugyanis egy tökéletesen és nagyon kreatívan variálható, szinte minden alkalomra felvehető, igazi alapdarab. Íme 3 stílus, ami nagyon népszerű 2015 tavaszán. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.