Köszöntsd a tavaszt egy álomszép pink manikűrrel!

tavasz manikűr körömlakk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áprilisban már mindennél jobban vágyunk az élénk tavaszi színekre, üde árnyalatokra. Öltöztesd a körmeidet is élénk színekbe - mutatunk is egy csodás, pink manikűrt!

Manapság nagyon divatosak a nyomdázott körmök, ami nem is csoda, hiszen akár különösebb kézügyesség nélkül is szép mintákat varázsolhatsz a manikűrödre. Kezdésnek érdemes csupán egy körmöt díszíteni, aztán ha belejöttél, akár mind a tíz körmödre is nyomdázhatsz.

Amire szükséged lesz:

alaplakk, pink, fekete, fehér körömlakkok, fekete-fehér glitteres fedőlakk (vagy külön fekete és fehér glitterek), nyomdázó készlet (nyomdalemez, nyomda, lehúzó), fedőlakk, fültisztító pálcika, körömlakklemosó, vattakorong, papírlap.

Forrás: Esztergályos Viktória

Így készítsd el!

Egy papírlapot tegyél magad elé, hogy ne kend össze az asztallapot, amin lakkozol és nyomdázol. Az alaplakk után fesd fel a színeket: a pinket és a fehéret. Érdemes a nyomdázandó színre felvinni két vékony réteget a fedőlakkból is, ugyanis ha elrontanád a nyomdázást, akkor óvatosan letörölheted a lakklemosóval átitatott vattapamaccsal anélkül, hogy az alapszín sérülne.

Forrás: Esztergályos Viktória

Száradás után nekiláthatsz a nyomdázásnak: fekete, sűrűbb körömlakkal (vagy direkt erre a célra alkalmas nyomdázó lakkal) fesd be a választott mintát a nyomdalemezen, majd húzd le a felesleges lakkot a lehúzóval.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ezután gyorsan kell cselekedni, ugyanis a lakk nagyon könnyen beleszárad a mintába, és akkor nem fogod tudni felvenni a nyomdáddal.

Forrás: Esztergályos Viktória

Egyszerű nyomó mozdulattal (de van, akinek gördítő mozdulattal jobban sikerül) felveszed a mintát. Majd a köröm egyik oldalától a másik irányába való gördítéssel rányomod a körmödre a mintát.

Forrás: Esztergályos Viktória

Extra tippünk

Amennyiben nem csak egy körmöt mintázol, minden esetben töröld át a nyomdalemezt lakklemosós vattapamaccsal, hogy újra tökéletes mintát tudjál felvenni vele.

A körmeid mellé került lakkot egy fültisztító pálcikával óvatosan távolítsd el, majd egy kis száradási idő után fixáld a mintát fedőlakkal. A többi, pink színű körömre, fekete-fehér glitterek kerülnek, majd ezeket is fesd át a ragyogó fényt és tartósságot biztosító fedőlakkal, és máris elkészültél a vidám mintájú, tavaszi manikűröddel.

Forrás: Esztergályos Viktória

Tavaszi sminkmánia

A tökéletes tavaszi rúzst keresed? ITT már megmutattuk, melyek most a legmenőbb árnyalatok. Ha pedig egy szép pirosítóval tennéd tökéletessé a sminkedet, olvasd el korábbi cikkünket, ahol arról írtunk, hogyan válassz pirosítót a bőrszínedhez.

Nude körmök mindenütt - a legmenőbb körömlakkok 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150227-divat-es-szepseg-koromlakkok-2015-tavaszan.htmlAkármennyire is imádjuk a sötét körmöket, tavasszal azért mi is valami világosabbra, valami színesebbre vágyunk, hogy legalább ezzel is feldobjuk a mindennapokat. 2015 tavaszán a nyers színek, különösen a nude hódítanak a körmökön, de lássuk, mi van még a palettán!TrendThinkstockA króm és a lila mindent visz - körömtrendek tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20140312-koromlakkok-2014-tavaszara-gellak-termeszetes-kormok-kromos-szinek-orchidealila.htmlA tűzpiros lakkok és a francia manikűr sosem megy ki a divatból, ami nem is baj, hiszen mi is imádjuk a klasszikus dolgokat. Ha azonban idén tavasszal szívesen kirpróbálnál valami különlegeset és trendit, akkor megmutatjuk, milyen színekkel érdemes próbálkoznod. TrendOrigoKészíts álomszép minimalista "gyöngysor" manikűrt http://www.life.hu/trend/20150312-manikur-es-koromlakk-keszits-minimalista-gyongysor-manikurt-tavaszra.htmlSokszor jól jön, ha ott van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb manikűr ötlete, ezért mutatok most egy kimondottan egyszerűen és gyorsan elkészíthető, de mégis mutatós technikát.Trend--Köszöntsd romantikus manikűrrel a Valentin-napot!http://www.life.hu/trend/20150204-romantikus-valentin-napi-manikur-valentin-napra-megmutatjuk-hogyan-keszitsd-el.htmlA tűzpiros köröm ugyan örök klasszikus, de néha beújíthatsz valamit, pláne most, Valentin-nap közeledtével!Trend--Bolondítsd meg félhold-manikűrrel a körmeidet!http://www.life.hu/trend/20141010-felhold-manikur-esztergalyos-viktoria-megmutatja-hogyan-kell-csinalni.htmlHa unod az egyszínű körmöket, próbáld ki a félhold manikűrt! Izgalmas, ötletes, és variálhatod kedved szerint! Trend--Nem nehéz, mégis nagyon mutatós - készíts fesztiválmanikűrt!http://www.life.hu/trend/20140624-manikur-fesztivalra-szuper-divatos-es-trendi-igy-keszitheted-el.htmlItt a nyár, és vele együtt a fesztiválszezon. A szikrázó napsütés, jó zenék, vidám forgatag garantált, ezért is imádjuk annyira! Mivel ilyenkor nem cipeljük magunkkal a fél gardróbunkat, célszerű olyan manikűrt készíteni, amihez szinte bármilyen ruhát viselhetsz, remek lesz az összhatás. Egy színes, vidám lakkozás szuper kiegészítője lehet bármilyen fesztiválszettnek - mutatom is az idei kedvencemet! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.