Így nyaral felszabadultan Uma Thurman

Forrás: AFP/John Macdougall -
fotó Uma Thurman strand Andre Balazs móló Miami tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves színésznő Miamiban nyaralt, ahol legtöbbet a strandon lehetett őt látni. Nagyon élvezte a fürdőzést, még azt is bevállalta, hogy a mólóról ugrál a tengerbe.

Uma Thurman mostanában gyönyörű tengerpartokon szeret kikapcsolódni. Nemrég az álomszép St. Bartson luxusszigeten láthattuk őt bikiniben strandolni, ezúttal pedig Miamiban élvezte a napsütést. A fotósok természetesen résen voltak, így azt is megörökítettk, ahogy a színésznő felszabadultan ugrál a mólóról a tengerbe. A képeket ittnézhetitek meg.

Forrás: AFP/John Macdougall

Uma Thurman egyébként egy magyar származású hoteltulajdonossal, André Balázzsal randizgat mostanában, és rendszerint az ő hoteljeiben száll meg.

Magyar szívtipróra buknak Hollywood legjobb női

Érdemes megjegyezni André Balazs nevét: a sztárvilág ügyeletes szívtiprójának ágyában nem egy világhírű modell, énekesnő és színésznő fordult meg. Itt szedtük össze a hódításait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.