Korda György műtét Balázs Klári plasztika plasztikai sebész szemhéj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György felesége úgy döntött, van az a plasztikai műtét, amit muszáj bevállalni: Balázs Klári egy egészen különleges beavatkozásra vállalkozott.

Klárika még soha nem feküdt plasztikai sebész kése alá. Az énekesnő már rengeteg bőrfiatalító kezelésen átesett, de szikére egészen eddig nem volt szüksége – írja a hot!.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

„Elhatároztam, hogy megcsináltatom a felső szemhéjamat, hogy szebben tudjam sminkelni magam, mert most már megült a festék a ráncaimban. A felső szemhéjamon több volt a bőr, mint kellene. Ez egy esztétikai beavatkozás volt, egyáltalán nem olyan, mint egy műtét, hiszen csak egy kis bőrt vágtak ki" – magyarázta Klárika.

Viszlát, póklábszerű pillák: Így válaszd ki a tökéletes szempillaspirált!http://www.life.hu/trend/20150408-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-valassz-szempillaspiralt.htmlFekete, barna, netán színes? Látványos vagy visszafogott? Larion Oscar sminkmestert faggattuk az idei szempillatrendekről. TrendOrigoFantasztikus átalakulás! Puskás Peti bombanővé változotthttp://www.life.hu/trend/20150407-puskas-peti-enekes-bombazo-nove-valtozott-es-a-vilaghiru-szineszno-charlize-theron-borebe-bujt.htmlA világhírű színésznő, Charlize Theron bőrébe bújt a magyar énekes. Az eredmény nagyon durva lett!Trend--5 szépségtrükk, amit elleshetsz Marilyn Monroe-tól http://www.life.hu/trend/20150407-5-szepsegtrukk-amit-marilyn-monroe-tol-tanultunk.htmlŐ aztán stílusikon volt a javából – Marilyn Monroe több mint fél évszázaddal a halála után is méltán híres a szépségéről. Van mit tanulni tőle minden nőnek – lássuk, melyek voltak a díva titkos szépségtrükkjei!TrendNorthfotoÍgy nyaral felszabadultan Uma Thurmanhttp://www.life.hu/trend/20150408-uma-thurman-a-miami-tengerparton-nyaralt.htmlA 44 éves színésznő Miamiban nyaralt, ahol legtöbbet a strandon lehetett őt látni. Nagyon élvezte a fürdőzést, még azt is bevállalta, hogy a mólóról ugrál a tengerbe.Trend--Sportos, csinos, kényelmes - menő lapos cipők tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150326-sportos-csinos-kenyelmes-meno-lapos-cipok-tavaszra.htmlA tűsarkúnál nincs szexibb lábbeli, ám vannak helyzetek, amikor nem árt valami kényelmes, de azért csinos vagy legalábbis divatos cipellő. Idén is van miből válogatni - máris mutatjuk!TrendThinkstock86 éves Instagram-sztár lett az ismert divatmárka arcahttp://www.life.hu/trend/20150407-baddie-winkle-a-nyolcvanhat-eves-instagram-sztar-lett-a-dimepiece-marka-uj-arca.htmlA 86 éves Baddie Winkle idős kora ellenére az egyik legvagányabb "csaj", akit eddig láttunk. Ezúttal egy divatmárka arcaként készültek róla extravagáns fotók.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.