Brutálisan szexi dekoltázst villantott Dukai Regina

Forrás: Facebook/Sugarbird -
tavasz szexi Dukai Regina dekoltázs ruha villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dögös ruhában villantotta meg bájait a modell. Úgy tűnik, nála végérvényesen és visszavonhatatlanul beköszöntött a tavasz.

Nemrég formás melleit mutatta meg Dukai Regina , ezúttal pedig olyan könnyű ruhácskát választott, ami biztos, hogy a tavasz egyik pasivadító darabja lesz.

Forrás: Facebook/Sugarbird

„Nézzétek ezt a szuper dögös rucit" – írta a kép mellé Regina.

Viszlát, póklábszerű pillák: Így válaszd ki a tökéletes szempillaspirált!http://www.life.hu/trend/20150408-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-valassz-szempillaspiralt.htmlFekete, barna, netán színes? Látványos vagy visszafogott? Larion Oscar sminkmestert faggattuk az idei szempillatrendekről. TrendOrigoFantasztikus átalakulás! Puskás Peti bombanővé változotthttp://www.life.hu/trend/20150407-puskas-peti-enekes-bombazo-nove-valtozott-es-a-vilaghiru-szineszno-charlize-theron-borebe-bujt.htmlA világhírű színésznő, Charlize Theron bőrébe bújt a magyar énekes. Az eredmény nagyon durva lett!Trend--Sarah Jessica Parker csillámporos Manolo Blahnikban tündökölthttp://www.life.hu/trend/20150407-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-csillamporos-manolo-blahnik-cipoben-tundokolt.htmlA Szex és New York sztárja hű maradt a szerepéhez, és akárcsak Carrie Bradshaw a filmben, Sarah is csodás cipellőben ejtette ámulatba a járókelőket, amikor megjelent a Manolo Blahnik cég irodájánál.TrendNorthfotoEva Longoria és Serena Williams neon bikiniben napozotthttp://www.life.hu/trend/20150408-eva-longoria-es-serena-williams-neon-bikiniben-napozott-miamiban.htmlA két sztár együtt töltötte a húsvét hétvégét Miamiban, ami leginkább abból állt, hogy a medenceparton napoztak neon színű bikiniben.TrendAFPÍgy már régen láttuk a sztárt! Slamposan mutatkozott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150407-kim-kardashian-kanye-west-felesege-slamposan-mutatkozott.htmlMióta a férje öltözteti Kim Kardashiant, nem volt rá példa, hogy a celebnő slamposan jelent volna meg. Úgy tűnik, Kanye West hétfőn nem volt otthon, így Kim egyedül öltözött fel.Trend--Sportos, csinos, kényelmes - menő lapos cipők tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150326-sportos-csinos-kenyelmes-meno-lapos-cipok-tavaszra.htmlA tűsarkúnál nincs szexibb lábbeli, ám vannak helyzetek, amikor nem árt valami kényelmes, de azért csinos vagy legalábbis divatos cipellő. Idén is van miből válogatni - máris mutatjuk!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.